www.technologieenindustrie.com
Danfoss News

Uitbreiding assortiment A2L condensorunits

Met de uitbreiding van de reeks koelcapaciteiten van de Optyma Slim Pack en de Optyma Plus condensing units - en de lancering van de MLZ en LLZ scroll compressoren (evolutie B) geschikt voor A2L - zet Danfoss haar inspanningen voort om uw overgang naar koudemiddelen met een ultra-lage GWP mogelijk te maken. Nu biedt Danfoss een compleet assortiment componenten en oplossingen die compatibel zijn met A2L-koudemiddelen.

Uitbreiding assortiment A2L condensorunits

Danfoss breidt de koelcapaciteiten uit van haar assortiment Optyma™ condensorunits en lanceert MLZ en LLZ scroll compressoren geschikt voor A2L.

Aangezien de koelindustrie en de regelgeving het Global Warming Potential (GWP) van koudemiddelen blijven beperken, schakelen meer en meer koelprofessionals over op koudemiddelen met een ultra-lage GWP, die een kosteneffectieve optie bieden voor het behoud van een conventioneel systeemontwerp terwijl het GWP-niveau tot een minimum wordt beperkt.

Daarom heeft Danfoss haar assortiment van A2L-geschikte koudeoplossingen verder uitgebreid door het koelcapaciteit bereik voor haar Optyma™ Slim Pack en Optyma™ Plus condensorunits uit te breiden.

De uitgebreide koelcapaciteiten zijn:
Tot 11,1 kW MBP voor Optyma™ Slim Pack en Optyma™ Plus
Tot 1,5 kW LBP voor Optyma™ Slim Pack
Tot 3,5 kW LBP voor Optyma™ Plus

Dit betekent dat koelprofessionals nu nog meer opties ter beschikking hebben om een A2L geschikte unit te vinden die voldoet aan hun specifieke toepassingsbehoeften. Waardoor u over een uniek one-stop-shop aanbod beschikt van condensorunits geschikt voor meervoudige koudemiddelen.

Een ruimere keuze in koelopties met Optyma™ condensorunits
Deze condensorunits zijn compatibel met zowel A2L als A1 koudemiddelen, bijv. R1234yf, R454C en R455A. Het toekomstbestendige ontwerp van de Danfoss Optyma™ Slim Pack en Optyma™ Plus condensorunits maakt een naadloze overgang mogelijk naar koudemiddelen met een ultra-lage GWP.

Hierdoor kunt u de overgang in uw eigen tempo maken met het comfort van de zeer goed te onderhouden units die u kent en waar u op vertrouwd, ontworpen om veilig en eenvoudig met A2L-koelmiddelen te werken.

De Optyma™ condensorunits stellen u in staat een hoger energierendement te behalen en tegelijkertijd het energieverbruik en de indirecte emissies te verlagen. Deze krachtige combinatie vertaalt zich in een economisch haalbare oplossing die u vandaag nog kunt implementeren.

Multi-koudemiddel MLZ en LLZ scroll compressoren—klaar voor de groene transitie als u dat bent
Als aanvulling op de uitgebreide koelcapaciteit van de Optyma™ Slim Pack en Optyma™ Plus condensorunits, is de MLZ evolution B scroll-serie nu compatibel met A2L-koudemiddelen. De LLZ evolution B scroll serie zal spoedig volgen.

De compatibiliteit met zowel A1- als A2L-koudemiddelen geeft u de volledige flexibiliteit om de groene transitie in uw eigen tempo te maken. Danfoss biedt een complete reeks compressoroplossingen die compatibel zijn met koudemiddelen met een ultra-lage GWP.

Laten we samenwerken aan de decarbonisatie
Verandering kost tijd, maar Danfoss staat u bij tijdens de koudemiddelen transitie met eersterangs kennis van de toenemende eisen. En door u de producten te leveren die A2L-geschikt, veilig en eenvoudig toe te passen zijn, met een laag energieverbruik

www.danfoss.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers