www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Stevig, Compact, Veilig

USi®-safety Ultrasoon systeem voor Category 3 PL dEen betrouwbare bescherming is noodzakelijk om mensen en machines veilig te laten samenwerken. Het USi®-safety systeem garandeert deze bescherming dankzij de specifiek ontwikkelde robuustheid van haar ultrasone sensoren. De scheiding van de sensortechnologie met de besturingsinterface maakt een extreem compact design mogelijk.  Dat laat toe om de componenten ook in zeer beperkte ruimtes in te zetten. 


Stevig, Compact, Veilig
Veilig ultrasoon sensorsysteem met duidelijke eliptische geluidskegel garandeert optimale gebiedsbewaking

Naast de toegangscontrole in beveiligde zones kan het USi®-safety systeem ook flexibel ingezet worden in toepassingen van autonome machines zoals robots en zelfrijdende transportsystemen. Het is het enige ultrasone systeem met een veiligheidsniveau Category 3 PL d volgens  EN ISO 13849.


Stevig, Compact, Veilig
Het USi-safety systeem kan flexibel ingezet worden in AGV's

De ultrasonic transducers van het USi-safety systeem beschikken over een beschermingsgraad IP69K en zijn zo ook geschikt voor gebruik buiten. Ook reiniging onder hoge druk vormt geen probleem. De geluidsgolven van de ultrasone transducers hebben een elliptische vorm, waardoor een bijzonder groot detectiebereik mogelijk is. De veiligheidsarchitectuur is gebaseerd op continue tweekanaals elektronica met fail-safe uitgangen en twee microcontrollers die elkaar bewaken. Op één besturingsinterface kunnen twee sensorunits worden aangesloten.


Stevig, Compact, Veilig
Het USi-safety systeem beschikt over 2 aparte kanalen, die elke beantwoorden aan niveau 3 PL d van de ISO 13849 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers