www.technologieenindustrie.com
Red Lion Europe

Red Lion® lanceert de nieuwe N-Tron® NT116 Unmanaged 16-poorts industriële Ethernet-switch

Deze switch biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid in veeleisende industriële omgevingen.

  www.redlion.net
Red Lion® lanceert de nieuwe N-Tron® NT116 Unmanaged 16-poorts industriële Ethernet-switch
Red Lion

, een fabrikant van innovatieve technologieën die industriële organisaties toegang geven tot hun gegevens, deze verbinden en visualiseren, kondigt met genoegen de lancering aan van de N-Tron® NT116 unmanaged industriële Ethernet-switch. Deze switch is ontworpen voor industriële toepassingen die betrouwbare prestaties nodig hebben voor bedrijfskritische toepassingen onder zware omstandigheden.

De NT116 unmanaged switch biedt uitzonderlijke betrouwbaarheid en prestaties voor data-acquisitie, Ethernet I/O en procesbesturing. De unit is compact van formaat en bevat 16 hoogwaardige koperpoorten (10/100BaseTX RJ45) en is ondergebracht in een robuuste industriële metalen behuizing. De NT116 is bestand tegen schokken en trillingen en alle poorten hebben ingebouwde ESD- en overspanningsbeveiliging. Gebruikers profiteren van een uitzonderlijke MTBF-waarde van 1,2 miljoen uur in een slank, ruimtebesparend ontwerp dat werkt bij temperaturen van -40°C tot 85°C.

Voor robuuste netwerkondersteuning ondersteunt de NT116 full wire speed communicatie tot 3,2 Gb/s doorvoer. De unit maakt gebruik van store-and-forward-technologie en ondersteunt full- en half-duplexwerking. Er zijn twee 10-49 VDC voedingsingangen voor redundantie.

De N-Tron® NT116 is de volgende evolutie van Red Lion's 116TX unmanaged industriële ethernet switch. De switch is conform IEEE 802.3 en heeft een reeks certificeringen voor scheepvaart, spoorwegen en rollend materieel, daarnaast heeft de nieuwe switch UL voor Gewone en Gevaarlijke locaties, evenals ATEX- en IECEx-certificering.

De nieuwe N-Tron® NT116 van Red Lion maakt het verzamelen van kritische prestatiegegevens eenvoudiger. Het robuuste en geharde ontwerp biedt de duurzaamheid en betrouwbaarheid die nodig is om de extreme omstandigheden te trotseren die worden aangetroffen op fabrieksvloerbesturingsnetwerken en in olie- en gas-, nuts-, afvalwaterbehandelings-, alternatieve energie-, spoorweg-, intelligente verkeersbesturings- en transporttoepassingen.

"Wanneer operators van industriële apparatuur en bedrijfsleiders naadloos en snel toegang hebben tot hun gegevens, halen, kunnen ze hier maximaal gebruik van maken. De N-Tron® NT116 unmanaged industriële ethernet switch minimaliseert downtime en maximaliseert doorvoer om de efficiëntie te verbeteren en operationele prestaties te stimuleren," aldus Diane Davis Product Manager.

Ga voor meer informatie en modelspecificaties voor de N-Tron® NT116 naar www.redlion.net/NT116.

Ga voor meer informatie over Red Lion naar www.redlion.net.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Innovatieve AS-Interface 3 Gateways
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
IO-Link master met OPC UA

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers