www.technologieenindustrie.com
Danfoss News

Bezoek onze stand tijdens de vakbeurs Energie

Van 12 tot en met 14 oktober zijn wij weer aanwezig tijdens de Vakbeurs Energie in de Barbanthallen in Den Bosch. Een bezoek aan de Vakbeurs Energie is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met het ontwerp, installatie, advies, onderhoud en beheer van stadswarmte installaties en HVAC systemen in utiliteitsgebouwen met slimme opties.

Bezoek onze stand tijdens de vakbeurs Energie

> Klik hier voor gratis entree

Bezoek onze stand in hal 3, B077 en wij informeren u graag, onder andere, over de volgende onderwerpen:

U wilt toch ook meer doen met minder energie?
Net als de organisatie van de Vakbeurs Energie en u als potentiële bezoeker kijkt Danfoss ook enorm uit naar de Vakbeurs Energie in oktober dit jaar! Vandaar alvast een voorproefje van wat u op onze stand mag verwachten tijdens deze beurs.


Bezoek onze stand tijdens de vakbeurs Energie

Compleet pakket stadswarmte producten en monitoring software
Naast de bekende regelafsluiters, thermische omloop regelingen en de EvoFlat NL afleversets, levert Danfoss grote afleverstations in de range van 400 kW to 5 MW op klantspecificatie.

In combinatie met het Danfoss Scada systeem Leanheat® Monitoring biedt deze software o.a. de volgende mogelijkheden: het loggen van data in stadswarmtenetten, het automatisch versturen van meetrapporten en alarmering.

Danfoss software pakketten die toegepast kunnen worden bij het operationeel beheren en het optimaliseren van warmtenetten zijn: Leanheat® Production en Leanheat® Planner. Deze werken onafhankelijk van elkaar en kunnen met alle gangbare systemen communiceren.

EvoFlat NL brochure


Bezoek onze stand tijdens de vakbeurs Energie

Danfoss Sondex warmtewisselaars
Bij energieoverdracht zorgen warmtewisselaars voor de fysieke scheiding tussen opwekker en afnemer. Of het nu gaat om geothermie, koudeopslag, benutting van restwarmte, tapwater of de vloerverwarming thuis. Elk proces stelt specifieke mechanische en energetische eisen. Door kennis van uw proces levert Sondex sinds 1984 de optimale warmtewisselaar. Na over- name door Danfoss in 2016 is het programma technisch opgewaardeerd en bestaat nu uit pakking-, gesoldeerde-, gelaste- , spiraal- en blokwarmte- wisselaars met RVS of Titanium platen en aansluitingen tot DN650.

Voor de Benelux, Engeland en Frankrijk vindt in Purmerend de productie, assemblage en service van wisselaars plaats. Op de Vakbeurs Energie kunt u kijken en voelen aan de platen die werkelijk 1K temperatuurverschil realiseren.

Website


Bezoek onze stand tijdens de vakbeurs Energie

Optimale flexibiliteit in HVAC systemen zoals in kantoren met slimme opties

De combinatie van de NovoCon digitale servomotor gecombineerd met AB-QM drukgecombineerde inregel- en regelafsluiter zorgt voor dynamische hydraulische balans in een klimaatsysteem en maakt een koppeling met het GBS mogelijk. Dit biedt mogelijkheden als: toegang op afstand, continue optimalisering en predicitve maintenance. Voor verwarmen en koelen kan een combinatie worden gemaakt met de ChangeOver6. Waarbij met een extra optie energie monitoring mogelijk is, zelfs op klimaatplafond niveau.

Selectie servomotoren AB-QM

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 12, 13 of 14 oktober op stand 03.B077!

www.danfoss.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers