www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Nieuwe service: Eplan Marketplace

Wie kan dit project ondersteunen?.

Eplan presenteert een nieuwe service: de Eplan Marketplace. Het gaat hierbij om een internationaal platform dat een netwerk vormt van gebruikers van CAE software en service providers - in onder meer engineering, schakelkastbouw, paneelbouw en consultancy. Snelle toegang tot service providers in deze Eplan omgevingen garandeert probleemloos werken aan een project, zelfs als zich problemen met hulpbronnen voordoen.


Nieuwe service: Eplan Marketplace
Marco Litto.jpg: "We willen graag dat onze klanten wereldwijd succesvol zijn," zo vat Eplan’s Senior Vice President Strategy & Corporate Program Marco Litto, het samen.

De nieuwe Eplan Marketplace is nu live en biedt bedrijven over de hele wereld snelle toegang tot service providers op de vakgebieden die Eplan omvat. Op dit nieuwe platform, dat toegankelijk is via de website van Eplan, kan worden gezocht naar service providers die diensten aanbieden die in relatie staan met Eplan toepassingen.


Verlies geen tijd met zoeken – richt je op het vinden
Voor de initiatiefnemers van Eplan’s service is het doel duidelijk: "We willen graag dat onze klanten over de hele wereld succesvol zijn", zo vat Marco Litto, Senior Vice President Strategy & Corporate Program van Eplan, het samen. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat de project business zelf veel hordes kent met datavoorbereiding en -integratie, zaken die bedrijven soms niet alleen aankunnen. Vaak hebben ze ook personele middelen nodig ter ondersteuning. Dit roept de vraag op welke aanbieder van CAE software, specifiek in de Eplan omgeving, hiervoor geschikt is? Het is vaak de start van een moeizame zoektocht, vooral in grotere landen waar Eplan expertise schaarser is. Tot nu toe heeft Eplan Sales ondersteuning geboden bij het leggen van contacten met bedrijven. Dit zoekproces wordt nu vergemakkelijkt met de Marketplace.


Snelle toegang tot internationale leveranciers
De Eplan Marketplace is onderverdeeld in drie sectoren. De sector ‘Engineering Services’ bevat diensten als het maken van schema's, hardwareontwerp of het instellen van apparaatgegevens. Bedrijven kunnen er bijvoorbeeld terecht als ze op zoek zijn naar iets waarmee ze knelpunten in projecten op kunnen vangen. De sector ‘Module Manufacturing Service’ bevat diensten op het gebied van schakelkastengineering, paneelbouw, kabelmontage en kabelboomassemblage. Onder ‘General Consulting’ vallen service providers die gezamenlijke klanten adviseren op het gebied van ERP, PLM of softwareontwikkeling (PLC, visualisatie, enz.). Door te zoeken op de gebruikte software, het soort diensten of op landspecifieke regio’s kunnen gebruikers filteren welke aanbieders voor welke taken geschikt zijn. Contact met de bedrijven kan ook rechtstreeks via het platform worden gelegd.


Nieuwe service: Eplan Marketplace
Eplan Marketplace.jpg: Via kaartweergave is eenvoudig te vinden welke leveranciers ondersteuning kunnen bieden in de internationale marktomgeving.


Bewezen kwaliteit is uitgangspunt
Hoe werkt het? Dienstverleners kunnen zich gratis registreren via een website. De vereisten voor deelname aan de Eplan Marketplace zijn bewezen kwalificaties, bijvoorbeeld een medewerker die met succes een opleiding tot Eplan Certified Engineer heeft gevolgd plus een beoordeling van ten minste één referentieklant. Eplan managers valideren vervolgens de leverancier en de kwalificaties, waarna bij een succesvolle check het bedrijf wordt opgenomen in de Marketplace. De vermelding en het gebruik ervan zijn uiteraard ook gratis. Gebruikers kunnen het contactformulier gebruiken voor het indienen van een aanvraag bij de service provider. De services worden daarna vastgelegd en gefactureerd buiten de Marktplaats om. Op het platform kan feedback worden achtergelaten die andere geïnteresseerden kan helpen bij de keuze van hun toekomstige service provider.


Nieuwe service: Eplan Marketplace
Services.jpg: Doel van de Eplan Marketplace: snelle wereldwijde toegang tot service providers in de Eplan omgeving.

60 kleine en middelgrote bedrijven zijn al opgenomen in de Marketplace en Eplan heeft plannen om dit aanbod uit te breiden. Wereldwijd opererende bedrijven met overeenkomstige expertise in de engineeringomgeving worden aangemoedigd om zich te registreren voor de Marketplace.
Voor meer informatie bezoek: https://www.eplan-software.com/eplan-marketplace

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers