www.technologieenindustrie.com
ViewSonic

ViewSonic kondigt het thema van dit jaar aan “Nieuw Avontuur” voor de ColorPro Award 2021 Global Photography Contest

ViewSonic kondigt het thema van dit jaar aan “Nieuw Avontuur” voor de ColorPro Award 2021 Global Photography Contest

ViewSonic Corp., een toonaangevende wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, nodigde vijf creatieve industrieleiders, Monogram Creative Console, Shoot The Frame, Capture One, Getty Images en iStock uit om gezamenlijk de ColorPro Award 2021 Global Photography Contest te houden. Van 14 augustus t/m 15 september 2021 is iedereen welkom om foto's in te sturen op basis van het thema van dit jaar, 'Nieuw Avontuur'. Prijzen zijn onder meer ViewSonic ColorPro VP2776 professionele monitoren, geldprijzen en een pakket fotografietools.


ViewSonic kondigt het thema van dit jaar aan “Nieuw Avontuur” voor de ColorPro Award 2021 Global Photography Contest

“Het thema van de wedstrijd van vorig jaar, 'Vriendelijkheid', bracht hoop voor mensen tijdens de pandemie. Dit jaar blijft de toekomst onzeker, we hopen mensen eraan te herinneren dat het onbekende kan leiden tot nieuwe avonturen”, zegt Oscar Lin, hoofd van de Monitor Business Unit bij ViewSonic. "We zijn verheugd om opnieuw deze wereldwijde wedstrijd samen met onze partners te organiseren om een gemeenschap te vormen voor alle makers om artistieke ideeën uit te wisselen en een platform te bieden voor makers om hun aspecten van wat 'Nieuw avontuur' voor hen betekent te laten zien."


ViewSonic kondigt het thema van dit jaar aan “Nieuw Avontuur” voor de ColorPro Award 2021 Global Photography Contest

De ColorPro Award is niet alleen bedoeld om mensen aan te moedigen zichzelf te uiten door middel van kunst, maar door samen te werken met andere makers kan ook worden aangetoond hoe kunstwerken een verschil kunnen maken voor de wereld. Om makers verder te helpen bij het ontwikkelen van hun creatieve proces, zijn de prijzen die door ViewSonic en zijn partners beschikbaar worden gesteld voor uitzonderlijke inzendingen, onder meer de ViewSonic ColorPro VP2776 professionele monitoren, geldprijzen en professionele fotografietools. De tools bestaan uit Monogram Creative Consoles en Capture One-licenties, die de efficiëntie van het bewerken van illustraties verbeteren en Shoot The Frame Premium-lidmaatschappen, waardoor fotografen afbeeldingen kunnen inzenden voor hun maandelijkse foto awards.

ViewSonic nodigde ook drie gerenommeerde professionele fotografen uit om inspirerende foto's van het thema van dit jaar, "New Adventure", te delen. De foto van Dan Rubin toont een smal pad op een bergkam dat naar een mistige berg leidt, een uitdrukking van verwachting en ontdekkingen. Op de foto van Luke Stackpoole loopt een meisje, dat de geest van avontuur belichaamt, naar de zee op een strand in Sochi, Rusland. En de foto van Paola M Franqui legt een vrouw vast die vroeg op een stille en mistige ochtend in Bend, Oregon gaat paardrijden en aan een reis van dankbaarheid begint.


ViewSonic kondigt het thema van dit jaar aan “Nieuw Avontuur” voor de ColorPro Award 2021 Global Photography Contest

Alle ingezonden foto's worden beoordeeld op basis van drie hoofdcriteria: (1) overgebrachte algemene indruk en geleverde emotie; (2) Originaliteit, creativiteit en verhalen vertellen; (3) Technische aspecten, zoals belichting, belichting, kleur, toon en uitvoering.

Bezoek de campagne-webpagina voor meer details, klik hier.

Over Monogram Creative Console
Monogram is gebouwd op het fundament van inspirerende creativiteit en productiviteit door tools te ontwerpen die zich aanpassen aan elke creatieveling. Het eerste generatie product van Monogram werd voor het eerst gelanceerd in 2013 en kreeg uitstekende recensies van duizenden fotografen en video-editors in meer dan 150 landen. Het bekroonde ontwerp werd ook gebruikt bij het maken van The Madalorian en op het podium van Madison Square Garden. De nieuwste hardware van Monogram, Creative Console, werd gelanceerd in november 2020 en verfijnt deze basis aanzienlijk op basis van gebruikersfeedback en nieuwe technologie. Gefinancierd door vooraanstaande durfkapitaalbedrijven SOSV, Extreme Venture Partners en MaRS IAF. Monogram heeft zijn hoofdkantoor in Kitchener, Canada. Meer informatie op Monogramcc.com/about

Over Shoot The Frame
Shoot The Frame, gelanceerd in 2012, is een reeks maandelijkse fotografieprijzen. Sluit je aan bij professionele en amateurfotografen van over de hele wereld en stuur je beste portret-, landschaps- en natuurfoto's in om kans te maken op fantastische prijzen en internationale bekendheid. https://shoottheframe.com/

Over Capture One
Capture One levert bekroonde fotosoftware om makers van afbeeldingen overal ter wereld meer mogelijkheden te bieden. Met krachtige bewerkings- en workflowtools maakt Capture One het bewerken van foto's naadloos en nauwkeuriger dan ooit. Met ongeëvenaarde kleurverwerking en betrouwbare tethered-ondersteuning voor alle grote cameramerken, geniet het de voorkeur van professionele fotografen en studio's over de hele wereld.

Over Getty Images
Getty Images is de meest vertrouwde en gewaardeerde bron van visuele inhoud ter wereld, met meer dan 415 miljoen activa beschikbaar via de toonaangevende site www.gettyimages.com die creatieve, zakelijke en mediaklanten in bijna 200 landen bedient en de eerste plaats is mensen wenden zich tot het ontdekken, kopen en delen van krachtige inhoud van 's werelds beste fotografen en videografen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers