www.technologieenindustrie.com
View Sonic

ViewSonic's ColorPro Professional Monitor-serie wint TIPA World Award 2021 voor zijn kleurprestaties

ViewSonic Corp., wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn ColorPro Professional Monitor VP2768a de prijs voor “The Best Enthusiast Photo Monitor award“ heeft gewonnen tijdens de Technical Image Press Association (TIPA) World Awards 2021

ViewSonic's ColorPro Professional Monitor-serie wint TIPA World Award 2021 voor zijn kleurprestaties

Gemaakt voor creatievelingen, werd VP2768a erkend vanwege zijn kleurnauwkeurigheid, uniformiteit en kalibratiemogelijkheden, waardoor het een eersteklas monitor is voor grafische toepassingen. TIPA World Awards erkennen en eren industriële bedrijven en hun producten en dienen als een belangrijke maatstaf en gids voor consumenten bij het nemen van hun aankoopbeslissingen.

"Onze productinnovaties zijn geïnspireerd op creatievelingen. ViewSonic heeft samengewerkt met ontwerpers, fotografen en videografen om ontwerp en functionaliteit in ons aanbod in evenwicht te laten zijn", zegt Oscar Lin, hoofd van de Monitor Business Unit bij ViewSonic. "Deze erkenning door TIPA, waarvan de leden tot de meest invloedrijke en deskundige creatieve experts in de fotografie-industrie behoren, bevestigt dat de ColorPro Professional Monitor de keuze is van creatievelingen over de hele wereld dankzij de toonaangevende kleurnauwkeurigheid en het gebruikersgerichte ontwerp.


ViewSonic's ColorPro Professional Monitor-serie wint TIPA World Award 2021 voor zijn kleurprestaties

VP2768a is een van de vele ultramoderne monitoren in de ColorPro Professional Monitor-serie van ViewSonic. Hij dient als de ideale oplossing voor creatief werk, zoals fotografie, ontwerp en videobewerking. De VP2768a heeft echter meer dan alleen uitstekende kleurprestaties en viel ook op in de TIPA-award-applicaties van dit jaar dankzij zijn benadering richting de eindgebruiker. Enerzijds staat de gebruiker namelijk voorop doordat er een geïntegreerde workflow wordt aangeboden, anderzijds doordat wordt erkent dat talrijke vormen van in- en uitvoer deel uitmaken van het creatieve proces.

De DisplayPort-uitgang maakt bijvoorbeeld een dubbele monitorketen mogelijk en het aansluiten van een computer via de USB-C-poort maakt de overdracht van alle gegevens via een enkele kabel mogelijk, terwijl een geïntegreerde USB 3.0-hub toetsenbord, muis en flashdrives verwerkt. De USB-C-oplossing met één kabel, ontworpen met ondernemingen en ontwerpstudio's in het achterhoofd, omvat ook Ethernet-connectiviteit, waardoor bekabelde verbindingen betrouwbaarder zijn dan draadloze netwerkverbindingen.

De TIPA Award is de nieuwste pluim op de pet van de VP2768a na de Panton-validatie. De VP2768a is gevalideerd door Pantone en levert een uitzonderlijke kleurreproductie en voldoet aan de eisen van het Pantone Matching System van kleuren met kleurnauwkeurigheid van het hoogste niveau. Het kan 100% sRGB-kleurdekking bereiken en beschikt over hardwarekalibratie.

De VP2768a werd ook getest door de wereldwijd geprezen veiligheids- en kwaliteitsexpertorganisatie TÜV SÜD, en werd de eerste monitor ter wereld die door TÜV SÜD geteste kleurenblindheidsmodi biedt. Ontwerpers kunnen de simulatiemodus activeren om hun ontwerpen te bekijken en te controleren of deze toegankelijk is voor kleurenblindheid en mensen met CVD-problemen. Gebruikers met kleurenblindheid kunnen de kleurenfiltermodus activeren om details op het scherm beter te zien.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers