www.technologieenindustrie.com
View Sonic

ViewSonic wint "E-Learning Solution of the Year” van het EdTech Breakthrough Awards-programma 2021

ViewSonic Corp., wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat EdTech Breakthrough, ViewSonic myViewBoard Classroom, heeft geselecteerd als de winnaar van zijn "E-Learning Solution of the Year”-prijs in het derde jaarlijkse EdTech Breakthrough Awards-programma. Het programma trok dit jaar meer dan 2.000 nominaties uit meer dan 17 verschillende landen over de hele wereld.

ViewSonic wint E-Learning Solution of the Year” van het EdTech Breakthrough Awards-programma 2021

Het onderwijsecosysteem van ViewSonic omvat de software en vele tools die voor de leeromgeving van studenten online en in de klas ideaal zijn. De ViewSonic myViewBoard Classroom, ontwikkeld voor zowel externe als klassikale leeromgevingen, is een onderwijssoftwaretool met verschillende functies om een klasomgeving in de digitale ruimte te creëren. Dankzij myViewBoard Classroom hebben docenten een veilig en gebruiksvriendelijk platform om interactieve en boeiende lessen te geven.

myViewBoard Classroom-functies omvatten een ‘Collaborative Digital Whiteboard’ waarmee studenten in de klas of op afstand met een leraar kunnen communiceren. Ook kunnen lessen worden opgenomen, gedeeld, en later terug worden gekeken. Het platform bevat een ingebouwde eenrichtings-videostreaming waarmee studenten docenten kunnen zien, maar ook hun privacy kunnen beschermen. Dankzij de functie ‘klasbeheer’ kunnen docenten het klaslokaal controleren, beheren en modereren. Hierdoor bieden deze functies een veilige leerruimte.

De missie van deEdTech Breakthrough Awards is om excellentie te eren en de innovatie, het harde werk en het succes te erkennen in een reeks educatieve technologiecategorieën. Dit zijn:
- studentbetrokkenheid
- schooladministratie
- adaptief leren
- STEM-onderwijs
- e-learning
- loopbaanvoorbereiding
- Etc.

Naarmate hybride leren evolueert, loopt ViewSonic voorop met innovatieve, docentgerichte oplossingen, diensten en ondersteuning die de betrokkenheid en resultaten van studenten verbeteren en zich aanpassen aan de veranderende leeromgeving.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers