www.technologieenindustrie.com
View Sonic

ViewSonic introduceert ToF-technologie en daarmee Instant Auto Focus in de nieuwste M2e LED Projector

Volledige focus in één seconde, automatische bewegingsdetectie en refocus.

ViewSonic introduceert ToF-technologie en daarmee Instant Auto Focus in de nieuwste M2e LED Projector

ViewSonic Corp., een toonaangevende wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, lanceert de nieuwste draagbare M2e Instant Smart 1080p LED-projector. Deze nieuwe toevoeging aan het M-gamma van draagbare smart LED-projectoren van het bedrijf, maakt gebruik van Time-of-Flight (ToF)-technologie. Zo wordt een onmiddellijke autofocus bereikt. De projector wordt aangeboden in een ultralicht en draagbaar ontwerp. Dankzij de ToF-technologie kan de M2e onmiddellijk automatisch scherpstellen in slechts één seconde, wat 3 tot 5 keer sneller is in vergelijking met de huidige methoden. Dat levert een onberispelijke optische precisie op terwijl de moeiteloze installatie en draagbaarheid zorgen voor flexibel switchen tussen entertainment en thuiswerken.


ViewSonic introduceert ToF-technologie en daarmee Instant Auto Focus in de nieuwste M2e LED Projector

"ViewSonic is een toonaangevende fabrikant in visuele technologie en legt zich voortdurend toe op het innoveren en upgraden van LED-projectoren, waardoor ze slimmer en gebruiksvriendelijker worden en zo de gebruikservaring verbeteren", aldus Dean Tsai, hoofd van de Projector BU bij ViewSonic.

"Door het toepassen van ToF technologie in de M2e bereiken we met deze lancering een nieuwe mijlpaal. 'Dat is goed nieuws voor iedereen die wil genieten van Home Entertainment. Omdat mensen in deze tijd veelal thuis zijn, kunnen ze dankzij de nieuwe M2e de wens om een werkelijke bioscoopervaring na te bootsen nu gemakkelijk vervullen.'

Directe autofocus met ToF-technologie
ToF-sensoren zijn een type scannerloze LIDAR-technologie (light detection and ranging) die de afstand meet op basis van de tijd die fotonen nodig hebben om zich te verplaatsen tussen de emitter van de sensor en het doelgebied. Zo zijn nauwkeurige afstandmetingen mogelijk ongeacht de eigenschappen van het object. Belangrijke kenmerken zijn onder meer de zeer nauwkeurige lineariteit en het detectiebereik tot 3 m met een volledig "field of view".

Als een projector verplaatst wordt moet hij normaliter telkens opnieuw scherp gesteld worden. Dat kan door ofwel de autofocus te activeren via de afstandsbediening of door een handmatige aanpassing van de scherpstelring. Met de ingebouwde G-sensor kan de M2e de verandering van de positie detecteren en meteen automatisch autofocus activeren op basis van de ToF technologie. De scherpstelling verloopt zo niet alleen nauwkeuriger, maar kan ook voltooid worden in slechts één seconde. Dat is niet alleen 3 tot 5 keer sneller dan de normale autofocusfunctie die een camera gebruikt voor de continue beeldopname en afstelling, maar bovendien nog een stuk sneller dan een handmatige afstelling via de scherpstelring.


ViewSonic introduceert ToF-technologie en daarmee Instant Auto Focus in de nieuwste M2e LED Projector

Een gebruiksvriendelijke draagbare LED projector voor thuis
De M2e is speciaal ontworpen voor uitgebreid Home Entertainment en thuiswerken. Het toestel is uiterst draagbaar, moeiteloos op te stellen en eenvoudig aan te sluiten. Met een gewicht van slechts 1 kg is de projector licht en klein genoeg om in een handtas of rugzak mee te nemen en kan hij vrijwel overal in huis worden geplaatst.

Het instellen van de M2e verloopt moeiteloos dankzij functies zoals direct in-/uitschakelen, directe autofocus, auto keystone en een traploze standaard voor aangepaste projectiehoeken. Het aansluiten van uw apparaten op de M2e is eenvoudig. Gebruikers kunnen content vanaf hun smartphones casten of screen mirroren naar het grote scherm via Wi-Fi, audio invoeren/uitvoeren via Bluetooth of rechtstreeks via kabel streamen via USB Type-C.


ViewSonic introduceert ToF-technologie en daarmee Instant Auto Focus in de nieuwste M2e LED Projector

De Ultieme Audiovisuele Ervaring
De M2e heeft verschillende buitengewone functies die de consument een ongekende en meeslepende audiovisuele ervaring bezorgen. Geniet van kristalheldere beelden in Full HD resolutie en de filmische kleuren met 125% Rec.709, ondersteund door de toonaangevende 2e generatie LED-technologie van Viewsonic. Dit alles op een 80" groot scherm waarbij slechts 2,1m afstand vereist is.

Dankzij de lage bedrijfstemperatuur van de LED lichtbron en het exclusieve thermische ontwerp van ViewSonic, kunnen gebruikers volledig opgaan in hun kijkervaring, vrij van irritant ventilatorgeluid. De combinatie van de M2e met de uitzonderlijke geluidskwaliteit via geïntegreerde dubbele luidsprekers -aangepast door Harman Kardon- belooft eindeloze mogelijkheden voor entertainment.


ViewSonic introduceert ToF-technologie en daarmee Instant Auto Focus in de nieuwste M2e LED Projector

Daarnaast is ViewSonic vastberaden om consumenten te helpen om gezond te blijven terwijl ze zich amuseren. Met hun oogzorg in het achterhoofd, is de M2e doordacht ontworpen om een visuele ervaring te leveren die vrijwel vrij is van blauw licht om vermoeidheid van de ogen te verminderen bij langdurig kijken.

Meer informatie over de M2e projector: www.viewsonic.com/uk/products/projectors/M2e

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers