www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Interroll zet nieuwe serviceorganisatie op

Sant'Antonino, Zwitserland. Interroll breidt zijn dienstenpakket uit in zijn voortdurend streven naar meer gemak voor systeemintegratoren en eindgebruikers wereldwijd. Daartoe geeft Interroll zijn dienstverlening aan nieuwe en bestaande klanten, gemarket onder de naam ‘Interroll Lifetime Service’, een nieuwe organisatorische basis. Het bedrijf heeft daartoe een centrale service-unit opgezet in Sinsheim, Duitsland, die verantwoordelijk is voor het Europese beheer van reserveonderdelen en reparaties, onderhoud, installatiediensten en opleidingsinitiatieven.


Een centraal element van de nieuwe organisatie is het nieuwe centrale magazijn voor standaard reserveonderdelen in Ketsch bij Heidelberg, dat wordt beheerd door een efficiënte logistieke partner. Hier is meer dan 90 procent van de bedrijfskritische reserveonderdelen voor kernproducten en transportmodules voor materiaalstroomoplossingen gebaseerd op Interroll’s modulaire platformoplossingen, opgeslagen. De centrale ligging in Europa, de directe aansluiting op de belangrijkste langeafstandstransportassen en de nabijheid van het vliegveld van Frankfurt, garanderen snelle levering van reserveonderdelen aan Europese klanten en gebruikers. Afhankelijk van het betreffende servicecontract wordt de levering van bijbehorende orders binnen 24 uur gegarandeerd. Dit geldt ook voor de reparatie en algemene revisie van producten, zoals trommelmotoren, speciale transportbandmodules en belangrijke Smart Pallet Mover (SPM) producten, waarvoor de centrale werkplaats in Baal bij Düsseldorf en de decentrale reparatiefaciliteiten in de verschillende Europese landen verantwoordelijk zijn.
 


Interroll zet nieuwe serviceorganisatie op

De nieuwe serviceorganisatie, genaamd 'Global Lifetime Service’, omvat ongeveer 100 gekwalificeerde Interroll servicemedewerkers verspreid over de Europese dochterondernemingen, alsmede gecertificeerde partners, die in het kader van de centrale service-unit in Sinsheim, het centrale magazijn in Ketsch en de reparatiebedrijven, verantwoordelijk zijn voor de klantgerichte ondersteuning en voor de uitvoering van de respectieve onderhouds-, reparatie- en installatieservices in heel Europa.

"Klanttevredenheid is onze topprioriteit, dus is het niet meer dan logisch dat we onze dienstverlening uitbreiden. Met de reorganisatie van onze serviceorganisatie voor system integrators, verbeteren we niet alleen de efficiëntie en de prestaties van onze klantenservice aanzienlijk. Bovendien creëren wij de basis om toekomstige innovaties in de service business nog sneller te kunnen ontwikkelen en aanbieden", aldus Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology van de Interroll Group.
 


Interroll zet nieuwe serviceorganisatie op

De nieuwe serviceorganisatie, die is opgezet als profit center, zal nieuwe en bestaande klanten ondersteunen met uiteenlopende, op de behoeften afgestemde reserveonderdelendiensten. Daarnaast zullen installatie- en onderhoudsdiensten, zoals inbedrijfstelling op locatie, onderhoud, inspectie, reparatie en optimalisering van bestaande oplossingen op basis van Interroll technologieën, worden aangeboden. Ook worden online ondersteuning voor preventieve onderhoudsmaatregelen en trainingsdiensten aangeboden. Na de introductie in Europa zal een overeenkomstige reorganisatie voor de marketing van Interroll Lifetime Service in Amerika en Azië plaatsvinden.


 

 

 


  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers