www.technologieenindustrie.com
Pilz News

GERMAN INNOVATION AWARD (GIA) BEVESTIGT HET INNOVATIENIVEAU VAN 'S WERELDS EERSTE VEILIGHEIDSRELAIS IN BATCHGROOTTE 1 - MYPNOZ: "WINNER" IN ELECTRONIC TECHNOLOGIES!

Het automatiseringsbedrijf Pilz uit de deelstaat Baden-Württemberg is met zijn innovatieve, personaliseerbare veiligheidsrelais myPNOZ uitgeroepen tot "Winner" in de categorie "Electronic Techologies". Hiermee kunnen gebruikers voor het eerst eenvoudig via een creator een eigen veiligheidsrelais in de zin van Industrie 4.0 "online creëren". De German Innovation Award is een brancheoverkoepelende onderscheiding voor producten en oplossingen die zich vooral onderscheiden door het centraal stellen van de gebruiker en door een meerwaarde ten opzichte van de huidige oplossingen.

GERMAN INNOVATION AWARD (GIA) BEVESTIGT HET INNOVATIENIVEAU VAN 'S WERELDS EERSTE VEILIGHEIDSRELAIS IN BATCHGROOTTE 1 - MYPNOZ: WINNER IN ELECTRONIC TECHNOLOGIES!

"Digitalisering begint altijd met de eigen IT-infrastructuur en het vermogen om door software de klant een meerwaarde te bieden. Hier heeft de myPNOZ een mijlpaal gezet, die is bekroond met de prijs. Onze dank gaat uit naar al onze medewerkers die betrokken waren bij het ontstaan van de myPNOZ",
zeggen Susanne Kunschert en Thomas Pilz, beide beherend vennoot van Pilz GmbH & Co. KG, verheugd.

Gerenommeerde prijs voor innovatie

De German Innovation Award wordt uitgereikt door de in 1953 in het leven geroepen Duitse Raad voor Vormgeving, 's werelds grootste kenniscentrum voor communicatie en kennisoverdracht op het gebied van design, merk en innovatie. De inzendingen worden beoordeeld op de criteria innovatieniveau, voordelen voor gebruikers en kostenefficiëntie. De innovatiestrategie moet rekening houden met aspecten zoals sociale, ecologische en economische duurzaamheid en met het gebruik van energie en hulpbronnen. Een jury bestaande uit onafhankelijke, interdisciplinaire experts uit instellingen en uit de industrie, wetenschap en financiële sector oordeelde dat deze criteria van toepassing zijn op myPNOZ.

myPNOZ maakt veiligheid in batchgrootte 1 mogelijk

Met myPNOZ kan Pilz zijn klanten gebruiksklare veiligheidsoplossingen op maat aanbieden. Dankzij de online tool myPNOZ Creator wordt het selecteren en bestellen sterk vereenvoudigd. Het systeem wordt voorgemonteerd, ingesteld en getest geleverd en is dus installatieklaar, compleet geïndividualiseerd en veilig. Een consistent digitaal platform dat Pilz hiervoor heeft opgezet, is de basis voor het produceren van het door de klant gecreëerde veiligheidsrelais in of vanaf batchgrootte 1. Maar veel belangrijker voor de klant is de bespaarde tijd bij de engineering: de tool maakt tegelijkertijd het logicabeeld, de e-plan macro en de veiligheidsmatrix en stelt deze via een download aan de klant ter beschikking.

www.pilz.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers