www.technologieenindustrie.com
CIAT

CIAT lanceert #CIAT4life in Europa om het publiek bewust te maken van het belang van een betere kwaliteit van binnenlucht voor het dagelijks leven

De kwaliteit van binnenlucht (IAQ) - en de invloed ervan op de gezondheid - is voortaan van cruciaal belang. Binnenruimtes moeten gecontroleerd, veilig, comfortabel en betrouwbaar zijn. CIAT zet zich in om ieders gezondheid en welzijn in het dagelijks leven te helpen beschermen met door #CIAT4life te lanceren, een campagne die het publiek bewust wil maken van geavanceerde IAQ-oplossingen en diensten van CIAT die kunnen helpen gezondere binnenruimtes te creëren. CIAT is onderdeel van Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), de toonaangevende wereldwijde leverancier van gezonde, veilige en duurzame gebouw- en koudeketenoplossingen.

CIAT lanceert #CIAT4life in Europa om het publiek bewust te maken van het belang van een betere kwaliteit van binnenlucht voor het dagelijks leven
Om tegemoet te komen aan de uitdagingen van vervuilingsfactoren en het risico van door de lucht verspreide ziekten, heeft CIAT een reeks klimaatregelingsoplossingen ontwikkeld die een betere kwaliteit van binnenlucht leveren. Erkend om zijn Airside expertise staat CIAT voor veiligheid, comfort, gemoedsrust en efficiëntie. CIAT zet zich in om klanten te helpen hun gebouwen efficiënt te beschermen tegen binnendringers vanuit de lucht.

Door middel van de #CIAT4life bewustmakingsactie tracht CIAT klanten te helpen hun binnenluchtkwaliteit te verbeteren met een reeks innovatieve oplossingen en diensten. Het nieuwe BluEdgeTM serviceplatform van CIAT is een hoogwaardige service- en aftermarket-aanbod dat klanten verzekert van een superieure service gedurende de hele levenscyclus van hun HVAC-apparatuur.

CIAT biedt deskundige diensten in de vorm van advies, implementatie en continu monitoren om klanten te helpen de installaties van hun gebouwen veilig en efficiënt op te starten, te bedienen, te onderhouden en uit te breiden. Aan de hand van zijn Beoordelingen van de kwaliteit van binnenlucht kan CIAT de luchtkwaliteit testen en upgrades ontwikkelen en implementeren om klanten te helpen bij het waarborgen van optimale filtratie, ventilatie, luchtstromen en regelingen. De experts van CIAT kunnen ook ondernemingsbreed IAQ-engineeringsnormen ontwikkelen en implementeren.

CIAT levert innovatieve technologieën om vervuilingsfactoren en de kans op verspreiding van ziekten, ziekteverwekkers of bacteriën te helpen aanpakken. CIAT levert filtratie-technologieën, in nieuwe apparatuur of als uitbreiding naderhand, inclusief verschillende eindfilters en HEPA-filters voor fijnstof. CIAT levert tevens systemen die UV-C licht gebruiken om ziekteverwekkers te verwijderen en de kwaliteit van binnenlucht te verbeteren dankzij UV fotokatalytische oxidatie.

Om een veiligere omgeving te creëren, heeft CIAT de CIAT Clean LineTM Dual-Mode luchtreiniger & negatieve luchtmachine ontwikkeld. Als luchtreiniger kan de unit de kwaliteit van binnenlucht verbeteren door het helpen filteren van de kleinste deeltjes die bacteriën en ziekteverwekkers kunnen dragen en vervolgens de gezuiverde lucht terug te blazen in de kamer. De machine kan ook een negatieve druk creëren om te voorkomen dat de lucht zich verspreidt naar de aangrenzende ruimten van het gebouw.

"CIAT is trots oplossingen en diensten te mogen aanbieden om de binnenomgeving in het dagelijks leven te helpen verbeteren met innovatieve IAQ-technologieën," aldus Juan Jose Francisco Diez, Marketing Manager, Airside Products, HVAC Europe, CIAT. "Klanten kunnen vertrouwen op de expertise van ons volledig gespecialiseerde Airside Research and Design Center en laboratorium in Culoz, Frankrijk, om de beste innovaties in Airside toepassingen te kunnen aanbieden."

Voor nadere informatie over het #CIAT4life initiatief en over onze speciale Airside-oplossingen kunt u de CIAT website bezoeken.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers