www.technologieenindustrie.com
Verlinde

1.000 STAGEMAKER SR takels voor AED Group

Ter gelegenheid van de Prolight & Sound beurs 2014, die deze maand werd gehouden in Frankfurt, heeft VERLINDE officieel de ondertekening van een contract aangekondigd voor de levering van 1.000 STAGEMAKER SR takels aan de divisie van AED Rent, wereldleider in de verhuur van materiaal voor de theater en entertainment industrie. Symbolisch werd een vergulde takel met het nummer 1.001/1.000 aangeboden aan Glenn ROGGEMAN, CEO van de AED group.

1.000 STAGEMAKER SR takels voor AED Group
Overhandiging van de 1.001/1.000 takel

1.000 STAGEMAKER SR takels voor AED Group
 
Jean-Paul GATEL (DG, Verlinde ) en Glenn Roggeman, (CEO van de AED group)


De AED group, een bedrijf met 250 medewerkers met het hoofdkantoor in België, is de enige leverancier die een totaal gamma aan oplossingen biedt voor professionals in de audiovisuele wereld: verhuur op korte termijn of in FlexLease (AED Rent), Leasing (AED Lease), de verkoop van nieuw materiaal (AED Distribution) en de aankoop en verkoop van tweedehands materiaal (AED Second Hand) van standaard geluidsproducten, verlichting, rigging of video (projectors, LED-muren). De AED group biedt deze oplossingen aan via zijn Europese dochtermaatschappijen.

Glenn ROGGEMAN, CEO van AED group, verklaart: “wij wilden een product dat onze klanten herkennen, dat technisch geavanceerd is, en een referentie blijft op lange termijn en, in het bijzonder wilde wij een product dat al voorbereid is op de toekomstige veiligheidsnormen. Deze kenmerken zijn aanwezig in de “SR” takel van STAGEMAKER. Momenteel zijn de referentienormen op het gebied van regelgeving voor de theater industrie voornamelijk de Duitse DIN-normen D8, D8+ en C1.

De 1.000 nieuwe takels zullen enerzijds worden gebruikt ter vervanging van de oude SM-reeks (SM2, SM5 enSM10) en anderzijds om de verhuuractiviteiten van AED Rent uit te breiden.

Met een nieuw, volledig ergonomisch ontwerp, is STAGEMAKER SR het meest recente model in het STAGEMAKER gamma, en het enige model op de markt dat voorzien is van een CHAINFlux ® specifieke kettinggeleider, een gepatenteerde PERFECTPush ®nestenschijf, een eindschakelaarsysteem met magnetische LIMIFlux sensor (op de laagspanning versie) en intrekbare handvaten en rubberen beschermingszones. STAGEMAKER SR kan probleemloos worden ingebouwd in alle technische installaties en biedt het hoogste veiligheids- en productiviteitsniveau.

1.000 STAGEMAKER SR takels voor AED Group

Van links naar rechts: Steven Mansvelt - DG van AED Rent België, Jean-Paul Gatel - DG Verlinde, Jean-Yves BEAUSSART - Marketing Verantwoordelijke Verlinde, Joris Vandewiele - Area sales manager Verlinde, Glenn ROGGEMAN CEO van de AED group.

“Wij werken al 20 jaar samen met Stagemaker en wij hebben al duizenden Verlinde takels in onze vloot. We weten dat het kwalitatief hoogstaande producten zijn die ook als zodanig worden erkend in de industrie. De keuze voor het meest recente model, de STAGEMAKER SR , voor dit contract lag dus voor de hand” besluit Steven Mansveldt.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers