www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe compacte tweetraps roterende sluiting voorkomt foute vergrendeling

Southco heeft haar succesvolle lijn roterende sluitingen uitgebreid met de introductie van de compacte R4-10 tweetraps roterende sluiting, die voor meer veiligheid van de operator zorgt door het elimineren van de mogelijkheid van foute vergrendeling bij behuizingtoepassingen. Het compacte ontwerp van de R4-10 tweetraps roterende sluiting neemt slechts weinig ruimte in de behuizing in, waardoor verborgen vergrendeling en verbeterde beveiliging mogelijk zijn.

Nieuwe compacte tweetraps roterende sluiting voorkomt foute vergrendeling
Southco’s serie R4 roterende sluitingen zorgt voor een schoon buitenoppervlak zonder wrikpunten en biedt push-to-close gemak voor deuren en panelen. Verkrijgbaar in corrosiebestendig staal en in roestvast staal, zijn deze grendels geschikt voor veeleisende omgevingen en kunnen ze worden gebruikt in een breed scala van toepassingen in uiteenlopende industrieën. Verder kunnen de R4 roterende sluitingen gecombineerd worden met Southco's programma mechanische en elektronische actuatoren en kabels voor een compleet roterend sluitsysteem.

Global Product Manager James Stroud voegt daaraan toe: "De R4-10 tweetraps roterende sluiting voorkomt foute vergrendeling en is zeer geschikt voor toepassingen in kleine ruimtes. Het verborgen karakter van de R4-10 tweetraps biedt kansen voor een beter industrieel ontwerp bij toepassingen die een hogere mate van beveiliging vereisen.”

Voor meer informatie over Southco's complete lijn R4 roterende sluiting oplossingen kunt u terecht op www.southco.com of e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers