www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

Nieuwe AWS Quick Start voor Softing edgeConnector Siemens beschikbaar

Softing Industrial lanceert een AWS Quick Start voor zijn edgeConnector Siemens docker container applicatie, in samenwerking met Amazon Web Services (AWS). De Quick Start implementeert edgeConnector Siemens en AWS IoT SiteWise automatisch in de AWS cloud. Het demonstreert hoe Siemens PLC's op een veilige en schaalbare manier verbonden kunnen worden met de AWS cloud.

Nieuwe AWS Quick Start voor Softing edgeConnector Siemens beschikbaar

De Quick Start biedt een snelle en flexibele manier om edgeConnector Siemens als connectiviteitsoplossing met AWS uit te proberen.


Klanten worden steeds vaker geconfronteerd met de uitdaging om de cloud op een veilige manier met de edge te verbinden. "Veel klanten die wij spreken, aarzelen als het gaat om het verbinden van hun machines met de cloud en het gebruik van het Internet of Things", vertelt Dr. Christopher Anhalt, VP Product Marketing bij Softing Industrial Automation GmbH. Industriële klanten hebben te weinig ervaring met edge computing en hebben geen toegang tot referentie artefacten en best-practices resources voor edge computing en het Internet of Things.


De Softing edgeConnector Siemens Quick Start maakt het zowel voor IT-medewerkers als voor medewerkers op de werkvloer makkelijk om uit de eerste hand ervaring op te doen met een veilige en uiterst schaalbare end-to-end oplossing voor Industrial IoT. De Quick Start biedt een snelle en flexibele manier om edgeConnector Siemens als connectiviteitsoplossing met AWS uit te proberen. Hij automatiseert de implementatie van Softing’s edgeConnector Siemens, een docker container applicatie met gateway functionaliteit, en AWS IoT SiteWise in de AWS cloud. Een gesimuleerde Siemens S7-1500 PLC genereert IoT sensordata die via edgeConnector Siemens naar AWS worden verzonden en met AWS IoT SiteWise worden gevisualiseerd. Deze complete implementatie op AWS kost niet meer dan 10 minuten.


edgeConnector Siemens is het eerste commercieel verkrijgbare gateway product van Softing dat containertechnologie ondersteunt. Door gebruik te maken van Softing's expertise op het gebied van de automatiseringstechnologie en IT/OT integratie, biedt dit best-in-class connectiviteit voor Siemens PLC's die met name worden gebruikt in brownfield projecten. Als docker container kan het naadloos worden geïntegreerd in de AWS architectuur voor Industrial IoT en kan het efficiënt worden bediend en beheerd. De AWS Quick Start voor edgeConnector Siemens en AWS IoT SiteWise is beschikbaar via: https://aws.amazon.com/quickstart/architecture/softing-edgeconnector-siemens/


Voor meer informatie ga naar: https://industrial.softing.com/aws-quick-start.html

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Softing Industrial Automation GmbH
Softing lanceert nieuwe release edgeConnector Siemens
Softing Industrial Automation GmbH
Veiligheid voor Industrie 4.0

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers