www.technologieenindustrie.com
Verlinde

Afstandsbediening DIGIMOTE

Om de takels en rolbruggen van VERLINDE met één hand te bedienen

Afstandsbediening DIGIMOTE
De afstandsbediening Digimote van Verlinde vult het assortiment takels en rolbrugcomponenten van het gamma Verlinde perfect aan. Ze is efficiënt op alle productielijnen, maar vooral voor een werkstation op een assemblagelijn van componenten en subeenheden. Aangezien ze met één hand kan worden bediend voor alle bewegingen van de rolbrug, de zwenkkraan of de takel, blijft de andere hand vrij voor het nauwkeurig richten van de last. Het in de hand nemen van Digimote is feilloos dankzij de ergonomische vorm en afmetingen (220 x 53 x 45 mm). Een siliconen beschermingshoes en een gewicht van slechts 280g (zonder batterij) vervolledigen het gebruikscomfort.

Bestuurd met de duim en de joystick is de afstandsbediening heel gemakkelijk te bedienen en controleert ze alle richtingsbewegingen van de loopkat, de verplaatsing van de kraan of de rotatie ervan in het geval van een elektrische zwenkkraan. Onder de joystick zorgen twee knoppen voor het hijsen en neerlaten van de lading. Tot slot bestaat het derde belangrijke element van deze afstandsbediening uit een bijzonder innovatieve, multifunctionele schakelaar. In het midden van de schakelaar dient de verwijderbare knop als sleutel waarmee de bediener de afstandsbediening kan blokkeren. Zodra de knop op de juiste plaats en ingedrukt is, kan de hefinrichting starten en is ook de claxonfunctie beschikbaar (de claxon is een optie op de takel). Door te draaien kan met de schakelaar, in vijf standen, de loopkat worden geselecteerd in het geval van twee takels op één enkele kraan, maar ook de werking van het zonelicht en het elektronische stabiliteitssysteem - ESP (Opties).

Afstandsbediening DIGIMOTE

Ontworpen voor een gebruik binnenshuis tussen de 20 en 70°C, heeft de afstandsbediening Digimote van Verlinde twee Li-Ion batterijen van 3,7 V / 1130mAh die meer dan 16 werkingsuren bieden bij een gebruiksduur van 50%. Het beschermingsniveau IP65/NEMA4 verzekert bovendien een goede werking in alle industriële omgevingen.

De zender en de ontvanger van deze afstandsbediening werken in het VHF-frequentiegamma (400 465 MHz), UHF (800 930 MHz), en voor extra veiligheid, zijn de antennes in de behuizingen ingebouwd.

Afstandsbediening DIGIMOTE

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers