www.technologieenindustrie.com
Kennametal

Joost Berting benoemd tot directeur van Kennametal Europa, het Midden

Oosten en Afrika

Joost Berting benoemd tot directeur van Kennametal Europa, het Midden
Kennametal Inc. maakt bekend dat Joost Berting de functie van managing director van Kennametal Europe GmbH heeft aanvaard. Berting wordt verantwoordelijk voor het leidinggeven aan Kennametals zakelijke activiteiten en de vertegenwoordiging van de onderneming in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij opereert vanuit het Kennametal EMEA hoofdkwartier in Neuhausen am Rheinfall, Zwitserland.

Voordat hij bij Kennametal in dienst trad, was Berting directeur integratie van Eastman Chemical Company. Daarvoor bekleedde hij talloze leidinggevende functies bij Eastman, met inbegrip van managing director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring in engineering, technologie, integratie en international business management , en spreekt zes talen. Berting heeft een bachelor's degree in materialenkennis aan de Polytechnic Utrecht en een master's degree in management aan de European School of Management -Parijs, Oxford en Berlijn.

Berting volgt Gérard Goubau op, die de afgelopen drie jaar de EMEA regio van Kennametal leidde. Goubau zal nu de wereldwijde gereedschappendivisie leiden als vicepresident van Kennametal Tooling, met ingang van 1 juli 2013.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers