www.technologieenindustrie.com
Tsubaki Kabelschlepp

Spatwater- en stofbescherming in meer dan 300 versies

TSUBAKI KABELSCHLEPP presenteert drie nieuwe series van de TKA kabelrups

Spatwater- en stofbescherming in meer dan 300 versies
TKA_Komposing.jpg: De drie nieuwe series TKA30, TKA38, TKA45 en de TKA55 completeren het programma gesloten kabelrupsen van TSUBAKI KABELSCHLEPP

De drie nieuwe series TKA30, TKA38, TKA45 en de TKA55 completeren het programma gesloten kabelrupsen van TSUBAKI KABELSCHLEPP. De TKA productfamilie omvat derhalve nu meer dan 300 uitvoeringen. De kabelrupsen met hun bijzonder strakke vormgeving, beschermen kabels betrouwbaar tegen vuil, spanen en spatwater.

Het ontwerp van de TKA kabelrupsen voorkomt effectief het binnendringen van vreemde voorwerpen in de kabelruimte en garandeert betrouwbare bescherming van de kabels tot aan het aansluitgebied. De TKA55 werd getest volgens IP54 en goedgekeurd door TÜV NORD. Het ontwerp van de zijkanten en de deksels beschermt kabels tegen spatwater uit elke hoek en tegen het binnendringen van stof. Alle TKA typeseries zijn optioneel verkrijgbaar als extreem hittebestendige modellen: een speciaal materiaal beschermt de kabels veilig tegen negatieve invloeden, bijvoorbeeld van spanen met een temperatuur tot 850°C.

De drie nieuwe series zijn ontwikkeld uitgaande van de TKA55. Essentiële kenmerken van het product zijn de geoptimaliseerde geometrie van de schakels en een drievoudig ingekapseld aanslagsysteem dat grote zelfdragende lengtes mogelijk maakt, terwijl het geheel zeer torsiestijf is. De geïntegreerde glijvlakken maken de kabelrups bij uitstek geschikt voor grote verplaatsingen. De afschermingen kunnen afwisselend naar binnen of naar buiten worden geopend en bieden goede grip, zelfs met zware mechanische belastingen, bijvoorbeeld bij het gebruik van hydraulische leidingen. Een intern dempersysteem zorgt voor onderdrukking van lawaai en trillingen.

Meer informatie op internet op www.kabelschlepp.de/solutions2013

TKA45_Innenaufteilung_Detail.jpg: Diverse mogelijkheden voor inwendige partitionering met fixeerbare verdelers met vergrendeltanden.

TKA45H36-80 Einfach-zu-oeffnen.jpg: De deksels van de TKA serie kunnen afwisselend naar binnen of naar buiten worden geopend en zorgen voor een goede grip, zelfs bij zware mechanische belastingen.

TKA55H45 Spaene.jpg: De TKA serie biedt betrouwbare bescherming tegen vuil en spatwater. Modellen gemaakt van speciale materialen, die bescherming bieden tegen hete spanen tot 850°C, zijn optioneel leverbaar.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers