www.technologieenindustrie.com
Tsubaki Kabelschlepp

TSUBAKI/KABELSCHLEPP presenteert geoptimaliseerde kunststof kabeldrager TKR0200 (20 mm steek)

Extreem stil en slijtagebestendig door een nieuw ontwerp

TSUBAKI/KABELSCHLEPP presenteert geoptimaliseerde kunststof kabeldrager TKR0200 (20 mm steek)
KABELSCHLEPP, lid van de TSUBAKI GROUP, introduceert de vernieuwde TKR0200 kunststof kabeldrager. De TKR kunststof kabeldrager, bekend door het geluidarme ontwerp en de lage stofontwikkeling, zorgt voor een schone en stille werking dankzij het unieke ontwerp qua buiging, inclusief een kleine steek en flexibele kunststof, alsmede het gebruik van een zeer glad materiaal met een uitstekende slijtageweerstand. Sinds de introductie in 2006, is het model TKR0200 zeer populair geworden door de toepassing ervan in vele opkomende industrieën. Zo wordt het gebruikt in halfgeleider-/LCD-productiemachines, in apparatuur voor de productie van zonnepanelen/zonnecellen en lithium-ion batterijen, precisiemachines en in een verscheidenheid aan andere toepassingen die een geluidarme werking vereisen en weinig stofvorming. Model TKR0200 is herontworpen met als doel een betere bescherming en een makkelijkere handling van slangen en kabels. Daarnaast produceert hij minder lawaai en stof dan de vorige generatie kabeldragers.

Eco Link Mark
NB: Dit nieuwe product voldoet aan onze vrijwillige ecologische toetsingskriteria.

Kenmerken
1. Laag geluidsniveau tijdens bedrijf
Het aandrijfsysteem dat het buigen van de verbindingsstukken van de kabeldrager regelt is opnieuw geconfigureerd om contactstoten zoveel mogelijk te vermijden. Dit heeft geresulteerd in een geluidsreductie van maximaal 4 dB(A) vergeleken met de vorige generatie TKR0200.
2. Betere bescherming voor kabels en slangen alsmede verminderde stofvorming
We hebben een superieur glad materiaal toegepast voor de segmenten (buitenomtrek) en de tussenstukken (binnenomtrek). Bovendien hebben we de kabels en slangen nog beter beschermd door de vorm van het oppervlak dat contact maakt met de kabels en slangen te herontwerpen. Deze innovatie heeft bijgedragen tot een verdere reductie van de stofvorming.*)

*) Zorgt voor ISO Class 1 reinheid, zelfs als urethaan buizen worden gebruikt (blijkt uit de resultaten van onze tests volgens ISO 14644-1 “Classification of Air Cleanliness” bij een luchtsnelheid van 120 m/min)

3. Gebruiksvriendelijk ontwerp omvat segmenten die van beide kanten kunnen worden geopend/gesloten.
De segmenten (op de buitenomtrek) zijn uitgevoerd met een dubbelscharnier, zodat ze van twee kanten kunnen worden geopend en gesloten, waarbij de tussenstukken demonteerbaar zijn. Dit zorgt voor eenvoudiger openen/sluiten van de kabeldrager en van de montage van tussenstukken en voor een nauwkeuriger plaatsing van kabels en slangen.

Toepassingen
Halfgeleider/LCD productieapparatuur; zonnepaneel/zonnecel productieapparatuur; precisiemachines en een breed scala van andere toepassingen die een geluidarme werking en weinig stofvorming vereisen.

Beschikbare maten
Model TKR0200 met 20 mm steek
Inwendige breedte (Bi): 40/50/60/80/100/120 mm
Buigstraal (KR): 55/75/95/150 mm

Doorlooptijd
Op bestelling geproduceerd product
KABELSCHLEPP GmbH

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers