www.technologieenindustrie.com
Kennametal

Verhuizing Kennametal Zuid-Afrika

Kennametal Zuid-Afrika heeft de verhuizing naar een nieuw pand in Boksburg East Industrial Sites, Gauteng, voltooid. Deze verhuizing is in lijn met Kennametals strategie om te groeien in opkomende markten en vergroot Kennametals aanwezigheid in het deel van Afrika ten zuiden van de Sahara.

Verhuizing Kennametal Zuid-Afrika
"De nieuwe faciliteit brengt vele functies, waaronder de productie ten behoeve van geavanceerde kolenwinning en dagbouw, verkoop, financiën en administratie samen onder één dak, op één locatie," zegt Kennametals Managing Director Zuid-Afrika Mike Hankin, een dochterbedrijf van het aan de NYSE-beurs genoteerde Kennametal Inc., gevestigd in Latrobe, Pennsylvanie, VS. "Deze nieuwe vestiging vergroot onze lokale aanwezigheid, wat ons in staat stelt onze klanten in de regio beter te bedienen met Kennametal Tricon producten en diensten."

De nieuwe fabriek maakt een verbeterde, continue en geïntegreerde materiaalstroom binnen de productieprocessen mogelijk, kortere leveringstijden aan klanten van Kennametal en een grotere concurrentiekracht binnen de industrie.

Kennametal heeft geïnvesteerd in moderne machines, gebouwen en infrastructuur, inclusief Tricon apparatuur. Met deze nieuwe faciliteit is Kennametal in staat om klanten met name in de grondverzetsector beter te bedienen met Kennametals complete productenprogramma, door klantspecifieke oplossingen te bieden voor de olie- en gasindustrie, de dag- en mijnbouw en de bouw, en voorts door de beschikbaarstelling van Tricon producten en technologie.

De grote opening van de nieuwe faciliteit vond plaats met een vier dagen durend open huis inclusief een familiedag op zaterdag, en een klanten- en persdag op dinsdag 7 mei 2013.

"We zijn opgetogen met onze nieuwe vestiging en zien uit naar de verbeterde efficiëntie die deze zal verschaffen aan klanten alsmede toekomstige groeimogelijkheden in de regio," zegt Brian Maglosky, vice-president manufacturing Integrated Supply Chain and Logistics EMEA.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers