www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco garandeert een veilige bezorging bij postkluisjes

Natalie Brannelly van Southco legt uit hoe het bedrijf nauw samenwerkt met de postkluisjes sector voor de levering van optimale elektromechanische vergrendelingen

Southco garandeert een veilige bezorging bij postkluisjes
Southco geeft in hoog tempo haar visitekaartje af als dé optimale keuze in de postkluisjes sector voor vergrendelingen die, binnen en buiten, de veiligheid garanderen van elektronische kluistoepassingen

Terwijl e-commerce en online winkelen steeds populairder worden, groeit het aantal mislukte pogingen om zendingen bij particulieren te bezorgen. Daarnaast neemt de behoefte toe bij de consument om in de gelegenheid te zijn pakketjes op te pikken bij een postkluisjes terminal. Als gevolg hiervan, maakt de postkluisjes sector een snelle groei door, aangezien steeds meer logistieke dienstverleners ervoor kiezen om de self-service markt te voorzien van efficiënte geautomatiseerde afhaal- en bezorgpunten, om aan deze eisen te voldoen.

Het bedrijfsleven, met name in Centraal- en Oost-Europa, maakt een enorme groei op het gebied van e-commerce door. Dit, samen met een algemene groei in pakketzendingen, zet de sector flink onder druk. Ook werken mensen meer uren en neemt het aantal eenpersoonshuishoudens toe. Bijgevolg kunnen minder pakketten succesvol worden bezorgd. Dit leidt niet alleen tot meer ontevreden klanten, maar impliceert ook hogere kosten. Naast het aanbieden van een breed scala aan functionele, kostenefficiënte en innovatieve voordelen voor logistieke dienstverleners en eindgebruikers, vormt de postkluisjes terminal de vitale schakel in het bezorgproces doordat het een effectieve en praktische oplossing biedt voor de bezorgingproblemen. Bovendien vermindert dit de ‘laatste mijl’ kosten als gevolg van niet bezorgde pakketten.

Waarschijnlijk één van de meest vitale onderdelen van een postkluisjes terminal, is het elektronische vergrendelsysteem dat wordt gebruikt om de deuren van de kluisjes te beveiligen. Dit is des te belangrijker omdat de kans groot is dat de inhoud van de kluisjes van hoge waarde is, aangezien de pakketten waarschijnlijk producten bevatten die zijn gekocht op e-commerce sites. Dit is het terrein waarop Southco ongeëvenaard is in de industrie. Als toonaangevend ontwerper van technische toegangshardware en als fabrikant van elektronische toegangsoplossingen, bevat Southco's brede aanbod van producten en systemen een marktleidend product, speciaal ontworpen om verborgen vergrendeling te bieden voor behuizingen - de Rotary Electro-Mechanical Latch ‘R4 EM’ productfamilie. Deze elektromechanische vergrendeling heeft zich ontwikkeld tot een beproefd systeem in een breed en divers scala van industrieën. Als uitgekiende en technologisch geavanceerde vergrendeling, biedt de robuuste en betrouwbare R4 EM de perfecte oplossing voor de veilige en kosteneffectieve bescherming van de soms van hoge waarde zijnde producten in de pakket kluisjes. Momenteel werkt Southco wereldwijd in de post- en pakket sectoren aan de ontwikkeling van zijn R4 EM technologie om intelligente, betrouwbare en kosteneffectieve elektronische vergrendeloplossingen te leveren voor binnen- en buitentoepassingen.

Eenvoudig te installeren en te onderhouden, levert de R4 EM het gemak van elektronische toegangscontrole met de garantie van een bewezen, robuust, metalen roterend vergrendelontwerp als compact, geïntegreerd pakket. Eenvoudige kliksluiting en elektronische activering vereenvoudigen de toegang voor een groot aantal toepassingen. Optionele schakelaars of sensoren kunnen systeemfeedback geven over de open/gesloten status van grendel of deur. Tweebout bevestiging zorgt voor een snelle en goedkope installatie. De elektrische tandwielmotor biedt grote voordelen ten opzichte van spoel geactiveerde sloten, omdat deze efficiënter is in termen van laag stroomverbruik en hoge werk- en bezwijklast. Een handige mechanische override maakt handmatige of nood ontgrendeling mogelijk bij stroomuitval.

De R4 EM vergrendeling is uitstekend bestand tegen vandalisme en biedt langetermijn duurzaamheid en betrouwbaarheid (in de orde van 100.000 cycli). De ingebouwde microprocessor zorgt voor zeer laag vermogenelektronische signaalcontrole en flexibiliteit voor signaalverwerking voor extra veiligheid. Het accepteert signalen van toegangscontroleapparaten, zoals numerieke toetsen of swipecard readers, smartcard readers, biometrische apparatuur en externe computers.

Southco garandeert een veilige bezorging bij postkluisjes
Fotobijschrift - R4 EM vergrendeling: De R4 EM elektronische roterende vergrendeling is een intelligente component die elektronisch toegangsgemak integreert met veilige roterende vergrendelcapaciteit.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers