www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Interroll intensiveert de uitwisseling van expertise met digitale kanalen

Sant'Antonino, Zwitserland. April 2020. Uitwisseling van informatie en ervaring met een muisklik: Interroll breidt het interactieve contact met haar klanten verder uit en verdiept het met nieuwe online diensten. Trainingen voor klanten kunnen voortaan eenvoudig via het internet worden geboekt en gevolgd, daarnaast kunnen er bijeenkomsten met experts worden georganiseerd en kunnen korte video's over belangrijke onderwerpen uit de branche worden bekeken.


Een belangrijke hoeksteen van het nieuwe aanbod is de Interroll Academy, die al vele jaren de drijvende kracht is achter de kennisoverdracht tussen medewerkers, klanten en partners. De geïntegreerde studieprogramma's die door het Interroll opleidings- en samenwerkingscentrum worden aangeboden, bieden een combinatie van verschillende leermethoden, technieken en materialen die naadloos op elkaar aansluiten. Op deze manier kan het geleerde optimaal worden verdiept en toegepast. De Interroll Academy werkt samen met toonaangevende organisaties als het Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistics in Dortmund, Duitsland, en Krauthammer.

Met het nieuwe e-learning aanbod van de Interroll Academy hebben gebruikers altijd en overal toegang tot online training-content. Een voorbeeld van de aangeboden programma’s is de gebruikerstraining voor de Interroll Layout designer, de populaire planningssoftware voor het gebruikersvriendelijke ontwerpen van complete materiaalstroomoplossingen.

Een andere mogelijkheid voor een snelle, doelgerichte en wereldwijde uitwisseling van kennis is het online deelnemen aan persoonlijke expertgesprekken, bijvoorbeeld over technische of branche-specifieke onderwerpen. Daarnaast bieden informatieve korte video’s - educatieve clips - geïnteresseerden een snelle kennismaking met thema's die van invloed zijn op belangrijke branches, zoals de food- of de mode-industrie.

"Onze klanten en partners vertrouwen op de kwaliteit, snelheid en eenvoud van Interroll. Ook in de digitale wereld maken we deze belofte consequent waar. Door onze kanalen voor virtuele interactie verder uit te breiden, kunnen zij nu nog makkelijker toegang krijgen tot onze expertise en op professionele wijze kennis met ons uitwisselen , verklaart Jens Karolyi, Senior Vice President Corporate Marketing & Culture van de Interroll Group.

Afbeelding: Met het nieuwe e-learning aanbod van de Interroll Academy hebben gebruikers altijd en overal toegang tot online training-content.


Interroll intensiveert de uitwisseling van expertise met digitale kanalen
 
Picture: With the new e-learning offering by the Interroll Academy, users can access online training content from anywhere at any time.


  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers