www.technologieenindustrie.com
Kennametal

Nieuwe KSEM PLUS B1 boorkoppen vormen uitbreiding van het KSEM PLUS productenprogramma van Kennametal

Het eenvoudige, maar effectieve KSEM PLUS™ modulaire systeem dat de voordelen combineert van de KSEM™ modulaire boor (hoge voeding en lengte/diameter [L/D] verhouding) met de voordelen van een indexeerbare boor (hoge snelheden en lage gebruikskosten), vormt de huidige industriële standaard op het gebied van het boren van grote diametertoepassingen.

Nieuwe KSEM PLUS B1 boorkoppen vormen uitbreiding van het KSEM PLUS productenprogramma van Kennametal
Kennametal breidt haar KSEM PLUS programma uit met de introductie van de nieuwe KSEM PLUS B1 boorkoppen met DFC geleiding pads die zorgen voor lagere kosten per gat onder moeilijke booromstandigheden. De geavanceerde mogelijkheden van de B1 koppen omvatten het boren door gelaagde materialen, het boren onder een hoek, het boren door gekruiste gaten en het boren bij onderbroken booromstandigheden. Met deze nieuwe pads profiteren de KSEM PLUS B1 boorkoppen van de nauwkeurige geleiding van de kop bij het boren door gekruiste gaten met een breedte tot 50% van de diameter van de boor. Ze elimineren eveneens spiraalvormige groeven en creëren hoogkwalitatieve gatuitgangen bij het betrouwbaar boren vanaf twee kanten, bij geïndexeerde boorrichtingen.

De KSEM PLUS B1 boorkoppen hebben twee effectieve snijkanten die goed werken bij hoge voedingen en zo de belasting per snijkant reduceren, compenseren voor radiale krachten en spaanopbouw voorkomen met slechts twee chips per kant. Ze zijn leverbaar in standaard afmetingen van 28-70 mm en als maatoplossing van 28-127 mm.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers