www.technologieenindustrie.com
EATON

Eaton noodstop-uit drukknop actuatoren geven schakelstand duidelijk aan, zelfs in het donker

De Electrical Sector van Eaton lanceert nieuwe serie nood-stop, nood-uit drukknoppen voor het RMQ-Titan programma regelschakelingen voor wereldwijde toepassing. De systeemuitbreiding omvat noodstop, -uit palmvormige knoppen (45/60 mm), met of zonder sleutel, met draai- en trekontgrendeling, onverlicht, verlicht, met standaard LEDs of met mechanische schakelaarpositie indicatie (groen/rood) in het midden van het bedieningselement.

Eaton noodstop-uit drukknop actuatoren geven schakelstand duidelijk aan, zelfs in het donker
De zelf controlerende contactelementen zorgen voor een volledig operationele betrouwbaarheid, zelfs bij foute installatie of na overmatig krachtige bediening. Hiervoor hebben de contactelementen een ingebouwd tweede contact naast het noodstop, -uit NC contact, zodat de mechanische verbinding met de noodstop, -uit knop kan worden opgevraagd. De contactelementen zijn leverbaar voor front- of bodembevestiging en voor 1- of 2-kanaals veiligheidscircuits.

De noodstop, -uit drukknoppen kunnen nog opvallender worden gemaakt op een machine of installatie met een optionele verlichte ring. Op deze wijze wordt de positie van de noodstop-uit knop duidelijk aangegeven, zelfs in donkere ruimtes. De verlichte ring geeft de bedrijfstoestand betrouwbaar aan, zelfs op grote afstand. Bij activering kunnen bijvoorbeeld drie apart regelbare rijen LEDs worden ingeschakeld als een lopend licht. De mogelijkheid om de verlichte ring apart te labelen met behulp van de Labeleditor software staat ook in de planning. De nieuwe M22-IY1-XPV60 behuizing met gele klep en bescherming volgens IP 67 is speciaal ontworpen voor de montage van de noodstop, -uit drukknop met de verlichte ring.

M22 noodstop, -uit knoppen met IP67 en IP69K bescherming zijn sabotagebestendig volgens EN ISO 13850 en voldoen aan de Europese en internationale veiligheidsnormen overeenkomstig EN60204 en IEC60204. Goedkeuring volgens UL/CSA, evenals goedkeuringen voor werkzaamheden aan boord van schepen van Germanischer Lloyd en Lloyd's Register of Shipping zijn in voorbereiding.

Meer informatie: www.eaton.de/elektrisch
Fotonummer: Not_Halt_Aus.jpg
Bijschrift: Eaton noodstop-uit drukknop actuatoren met verlichte ring.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers