www.technologieenindustrie.com
TWK

TÜV-gecertificeerde PROFIsafe inclinometer met TÜV-keurmerk

Model NBT/S3 PROFIsafe inclinometer van TWK-ELEKTRONIK nu door TÜV gecertificeerd volgens de EN61508 en ISO13849 normen.

TÜV-gecertificeerde PROFIsafe inclinometer met TÜV-keurmerk

Inclinometer NBT/S3 SIL2/PLd

De inclinometer is SIL2 of PLd geclassificeerd dankzij het redundante sensorsysteem en de interne monitoring. Dit wil zeggen dat hij direct op een veilig besturingssysteem kan worden gebruikt. Hij zorgt voor een veilige hellingshoek met een resolutie van 0,01 graden. De uitvoering met een meetas heeft een meetbereik van ±90 graden en is geschikt voor alle kantel- of roterende bewegingen rond een as. De 2-assige versie met een meetbereik van ±20 graden voor beide assen is op zijn beurt geschikt voor de nivellering van platforms en voertuigen. Een VDMA parameterbibliotheek kan worden gedownload om de complete veiligheidsfunctie te berekenen met behulp van rekentools als Sistema.

De standaarduitvoering is voorzien van M12 connectoren voor de voeding en voor twee PROFINET-poorten en kan daardoor in het bestaande PROFINET netwerk worden geïntegreerd in een lineaire of boomstructuur. Led’s voor voedingsspanning, link en status vereenvoudigen inbedrijfstelling en storingsdiagnose. De inclinometer is voorzien van een robuuste aluminium of roestvaststalen behuizing en kan worden geleverd met een beschermingsgraad tot IP69K.

Meer informatie over onze inclinometers is te vinden op twk.de/en/products/inclinometers/


TÜV-gecertificeerde PROFIsafe inclinometer met TÜV-keurmerk

Link naar inclinometer NBT/S3 SIL2: https://www.twk.de/en/products/inclinometers/9291/inclinometer-nbt/s3-sil2/pld?c=21

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers