www.technologieenindustrie.com
Keyence International

SL-V veiligheidslichtscherm

Verbeterde zichtbaarheid, intrusiedetectie tot 5 mm van de rand, een responstijd van slechts 7 ms, automatische startcyclus, IP67 bescherming, een heavy duty versie en nog steeds hetzelfde toonaangevende installatiegemak, inclusief de mogelijkheid van het van rand tot rand plaatsen van scherm units: de nieuwe SL-V serie is en blijft de meest complete oplossing op de markt.

SL-V veiligheidslichtscherm
De SL-V veiligheidslichtschermen bieden gebruikers veel voordelen. De zichtbaarheid van de bedrijfsstatus is verbeterd. Twee rijen LEDs geven duidelijk de status van het systeem aan, zodat de operator onmiddellijk de systeemstatus kent. De SL-V serie heeft een ingebouwde startcyclus. Alarmklaring wordt automatisch gedetecteerd en tussenkomst van een operator is niet langer nodig om de machine te herstarten. Dit systeem nog steeds het enige op de markt met een randdetectie van 5 mm vanaf het rand van het lichtscherm. Dit maakt het systeem veiliger en ook makkelijker te installeren, aangezien de scherm units van rand tot rand kunnen worden samengevoegd in alle mogelijke hoeken, zonder resolutieverlies en zonder dode zones.

De installatie ervan is bijzonder eenvoudig. De LEDs geven tijdens de montage de juiste positie aan en met een complete range toebehoren kunnen de gordijnen in alle mogelijke posities worden gemonteerd. De SL-V serie is uitgerust met een extra unieke technische functie. Dankzij de ingebouwde regelfunctie voor externe apparaten, kunnen type 4 apparaten worden beheerd zonder veiligheidsrelais. De maximale capaciteit die kan worden beheerd via de OSSD uitgang is een stroom van maximaal 500 mA, waarmee directe regeling van externe apparaten mogelijk is. De voordelen zijn lagere kosten en een minimale responstijd, de kortste die op de markt beschikbaar is (7ms). Dit betekent dat de veiligheidslichtschermen dichter bij de apparatuur waarvan de toegang moet worden beschermd, kunnen worden geplaatst. De SL-V-serie maakt automatische startcycli mogelijk.

De SL-V-serie heeft een IP67-beschermingsgraad. De serie is tevens leverbaar in een bijzonder compacte mechanisch robuuste zware uitvoering, SL-VHM (46.5 x 40 mm). Dit elimineert de noodzaak voor de gebruikelijke dure behuizingen die moeilijk zijn te installeren. De veiligheidslichtschermen zijn verkrijgbaar in een serie lengtes van 230 mm tot 1270 mm, tot 1926 mm voor de HM versie.

Dit product is bijzonder geschikt voor het beveiligen van gevaarlijke zones rondom machines en voor producenten die de veiligheid en de ergonomie van hun apparatuur willen verbeteren.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers