www.technologieenindustrie.com
Southco

EA-R02

Lichtgewicht radiofrequentie afstandsbediening biedt veiligheidsgarantie met draadloze bediening van elektronische sloten

EA-R02
De SOUTHCO® EA-R02 RF afstandsbediening maakt in één eenvoudig, kostengunstig pakket draadloze bediening van SOUTHCO sloten mogelijk. De EA-R02 maakt gebruik van radiofrequentietechnologie voor hands-free vergrendeling en ontgrendeling. De unit bestaat uit een ontvanger, twee zenders in de vorm van sleutelhangers en een kabelset.

De draadloze EA-R02 biedt gemoedsrust inclusief verbeterde beveiliging en gemak. Een eenvoudige montage en installatie zorgen voor een probleemloze overgang van mechanische naar elektronische toegang. De ontvanger is voorgeprogrammeerd om te communiceren met de geleverde zenders en ondersteunt tot vier compatibele zenders van een afstand van ongeveer 20 meter. Business Development Manager, Steve Spatig, voegt hieraan toe: »De nieuwe SOUTHCO EA-R02 bedient draadloos meervoudige vergrendelingen met een simpele druk op de knop van afstandsbediening met de garantie van veiligheid.»

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers