www.technologieenindustrie.com
EATON

SmartWire-DT nu ook voor Ethernet/IP en Modbus-TCP

Als één van de toonaangevende producenten van componenten en systemen voor elektrische engineering en automatisering, introduceert Eaton een nieuwe gateway voor SmartWire-DT om verbinding te maken met Ethernet IP en Modbus TCP.

SmartWire-DT nu ook voor Ethernet/IP en Modbus-TCP
Het innovatieve SmartWire-DT communicatiesysteem voor het bouwen van netwerken van besturing- en schakelapparatuur, kan nu ook via een Ethernet/IP of Modbus-TCP netwerk op controllers worden aangesloten. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe EU5C-SWD-EIP-MODTCP SmartWire-DT gateway, die wordt geleverd met een 10/100 Mbit switch en de configuratie van de lineaire structuren vereenvoudigt.

De extra diagnose-interface vereenvoudigt de inbedrijfstelling en helpt gebruikers bij het oplossen van problemen. De krachtige SWD-Assist planning- en inbedrijfstellingssoftware stelt gebruikers in staat om het SmartWire-DT netwerk makkelijk te configureren. Met name de online functie van de SWD-Assist maakt het mogelijk om de eerste test van de schakelinstallatie uit te voeren zonder dat een PLC hoeft te worden geïnstalleerd. Alle in- en uitgangen van de SmartWire-DT slaves kunnen eenvoudig worden geëxporteerd en worden gebruikt in de PLC configurator van de producent van de toegepaste controller (bijv. RSLogix 5000).

De door Eaton voor SmartWire-DT ontwikkelde software vereenvoudigt de planning en faciliteert gebruikervriendelijk testen en de inbedrijfstelling van alle schakel- en besturingsapparatuur. Met de nieuwste versie 1.40 van de SWD-Assist kan nu ook de nieuwe EU5C-SWD-EIP-MODTCP gateway geconfigureerd worden. De Ethernet IP/Modbus-TCP gateway maakt voor het eerst een Ethernet gebaseerde verbinding met het SmartWire-DT systeem mogelijk, zodat Eaton nu belangrijke veldbussystemen voor veel toegepaste controllers kan aanbieden. De software is gratis beschikbaar.

Foto nr.: MI-11 tot 1.214
Bijschrift: SmartWire-DT nu ook voor Ethernet/IP en Modbus-TCP.
Trefwoord: SmartWire-DT, Ethernet/IP, Modbus-TCP.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers