www.technologieenindustrie.com
Southco

Robuuste actuatoren ontworpen voor het optimaal functioneren van toegangsdeurapplicaties

De Southco® AC-30 en AC-40 actuatoren zijn de eerste actuatoren van Southco die geschikt zijn voor toegangsdeuroplossingen en ruwe omgevingen. Gemaakt van corrosiebestendige materialen, zijn de actuatoren ontworpen voor wegenbouwtoepassingen en toepassingen in de marine- en transportindustrie.

Robuuste actuatoren ontworpen voor het optimaal functioneren van toegangsdeurapplicaties
De nieuwe actuatoren kunnen rechtstreeks werken met Southco's R4 roterende vergrendelingen, of gecombineerd worden met kabels of stangen voor een compleet roterend vergrendelingsysteem. Een sleutelafsluiting, voorzien van meerdere sleutelcodes, zorgt voor extra beveiliging en een vergrendel-/ontgrendel indicator geeft visuele feedback over de status van het slot. De ééngats installatie van de AC-30 is handig wanneer de montageruimte beperkt is, de AC-40 beschikt bovendien over een grote handgreep en een 'single-motion' ontsluitfunctie. Beide actuatoren werken bij een brede range van temperaturen en bieden een lange levenscyclus voor jarenlange betrouwbare prestaties.

Product manager Manan Patel voegt daaraan toe: "Met de beschikbaarheid van deze twee actuatoren kan Southco nu een compleet roterend vergrendelingsysteem voor toegangsdeuren leveren, voorzien van kabels, actuatoren en R4 roterende vergrendelingen. Ze zijn ontworpen voor betrouwbare prestaties in de open lucht en zorgen zo voor jaren van betrouwbaar functioneren."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers