www.technologieenindustrie.com
Southco

E5

De nieuwste verbeteringen maken de nokvergrendelingen van SOUTHCO uitstekend geschikt voor vele toepassingen: automotive, ‘off-highway’ uitrusting, HVAC, technische behuizingen, medische apparatuur, elektronica en telecommunicatie. Wijzigingen aan deze uitgesproken modulaire en eenvoudig te configureren productlijn zijn ontwikkeld op verzoek van klanten die op zoek zijn naar attributen als intuïtief ‘push-to-close’ gemak, materiaalopties - zoals roestvast staal - en een keuze uit T-hendel- en L-hendelstijlen . Andere verbeteringen van de E5 range zijn styling en toegangscontroleopties, zoals handbediende, gereedschapbediende en sleutelbediende modellen en een keuze uit eenpunts- en tweepuntsvergrendeling installaties voor een verscheidenheid aan commerciële toepassingen. Deze lopen uiteen van licht gebruik met sluitplaten en toegangspanelen bij HVAC, kantoormeubilair en industriemachines, tot opslagruimtes in recreatievoertuigen en toepassingen in bussen, vrachtwagens of treinen. Alle E5 vergrendelingen, ongeacht van de hoofdstijl, omvatten een vergrendelde/ontgrendelde positie-indicator.

E5
SOUTHCO biedt de mogelijkheid om de afnemers van hun nokvergrendelingen te voorzien van alle voordelen en concurrentievoordelen van elektromechanische bediening met de volgende generatie elektronische toegangscontrole van het bedrijf. Integratie van het technologisch geavanceerde elektronische controlesysteem van SOUTHCO met een mechanische vergrendelingsnok, zorgt voor meer veiligheid, meer comfort, systeemintegratie en een betere esthetische vormgeving van het product.

Global Product Manager, Jezus Albillos, legt uit: "Dankzij hun modulaire ontwerp, bieden de SOUTHCO E5 nokvergrendelingen de meest kosteneffectieve, veelzijdige en flexibele toegangsoplossingen die voor deur- en paneelvergrendeling beschikbaar zijn. Onze uitgebreide keuze aan economische nokvergrendeling opties voor basis deur/paneelvergrendeling is voorzien van een breed scala aan stijlen, ontworpen voor specifieke frame-geometrieën en voor installatie als retrofit van bestaande concurrerende vergrendelingen."

In tegenstelling tot zijn meer op de handel gerichte concurrenten, wint SOUTHCO snel marktaandeel door een meer klantgerichte innovatieve benadering bij de ontwikkeling van nokvergrendelingen, resulterend in producten met een hoger kwaliteitsniveau, verbeterde en uitgebreidere functionaliteit, een rijkere gebruikerservaring, en dientengevolge een groeiende groep trouwe klanten.

Voor meer informatie over de SOUTHCO nokvergrendeling oplossingen bezoek: www.southco.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers