www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Haluk Menderes is de nieuwe Managing Director Sales en Marketing van EPLAN

Een nieuw lid is op 1 juli 2011 toegetreden tot de Raad van Bestuur van EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG. Haluk Menderes is bij EPLAN in dienst getreden als de nieuwe Managing Director of Sales & Marketing. Hij is de opvolger van Hans Hässig. Samen met Maximilian Brandl, voorzitter van de Raad van Bestuur, zal hij zich inzetten voor de toekomst van de leverancier van engineering oplossingen.

Haluk Menderes is de nieuwe Managing Director Sales en Marketing van EPLAN
"Ik kijk echt naar uit naar deze nieuwe taak, stelt Haluk Menderes. "EPLANs innovatiekracht en de talloze mogelijkheden op de internationale markt zijn een geweldige uitdaging voor mij." De door hem
geformuleerde doelstelling is om het marktleiderschap van EPLAN op internationaal niveau verder te
ontwikkelen en om haar marktaandelen in de wereldwijde engineeringomgeving te vergroten. Menderes is zeker van zijn zaak: "We kunnen de processen van onze klanten op de lange termijn optimaliseren met onze technische oplossingen en zo hun productiviteit vergroten en hun innovativiteit ondersteunen."

Meest recente functie die Haluk Menderes bekleedde was die van Executive Vice President Sales en
Marketing bij de ESI-Group. Zijn brede ervaring op het gebied van software- en professional services
oplossingen - in het bijzonder voor simulatie en virtuele prototyping - biedt talloze mogelijkheden voor de uitbreiding van EPLAN als bedrijf. Zijn verantwoordelijkheden bij ESI, MSC.Software en MARC Analysis Research Corporation, hadden stuk voor stuk een internationale focus. Het is zijn bedoeling om de wereldwijde expansie van EPLAN intensief te stimuleren.

Menderes heeft meerdere jaren gewerkt op de engineeringafdelingen van MBB en IABG (Duitse
luchtvaartindustrie) als een lucht- en ruimtevaartingenieur. Daardoor is hij op de hoogte van de eisen die spelen in alle zakelijke sectoren - van de klassieke ontwerpafdeling tot het topmanagementniveau.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers