www.technologieenindustrie.com
GRAVOGRAPH

Graveren opnieuw gedefinieerd

Gravograph’s volgende generatie software, GravoStyle 6, markeert een open benadering van het graveren. GravoStyle 6 biedt baanbrekende mogelijkheden aan beide uiteinden van het spectrum. Het vereenvoudigt de basis van het graveren en verlegt de prestatiegrenzen.

Graveren opnieuw gedefinieerd
GravoStyle 6 is interactief met alle Gravograph graveertechnologieën & -accessoires. Deze interactie stroomlijnt en verbetert het dagelijkse graveerproces op zes belangrijke manieren:

1. Schakelen tussen rotatie- & lasergraveren is eenvoudig met slechts één softwareplatform. Slechts één investering en één leercurve.

2. GravoStyleTM 6 stroomlijnt de werkprocessen met nieuwe functies voor het vergemakkelijken van import/export van industriële data. Met geautomatiseerde batchimportmogelijkheden, beheert GravoStyle grote hoeveelheden graveergegevens om het risico van operatorfouten te verminderen.

3. GravoStyleTM 6 haalt het beste uit de Gravograph materialen, adviseert over graveerinstellingen en past lay-outs aan teneinde materiaalverbruik te verminderen. De Computip functie adviseert tevens over de meest efficiënte graveergereedschappen voor een graveertaak.

4. Geïllustreerde wizards brengen Gravograph's graveer know-how binnen handbereik. Ze maken de juiste previews, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor de beste graveerresultaten, gidsen u on-screen door elke stap van het graveerwerk

5. GravoStyleTM 6 is de hoeksteen van Gravograph's Braille/tactiele signage oplossing. In staat om te vertalen in 123 braille talen en om elke stap van tekencreatie te automatiseren, overeenkomstig DDA/ADA normen.

6. GravoStyleTM 6 versnelt het foto-graveren. Zijn PhotoStyle functie graveert foto's 10 maal sneller en op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Nu met een detail & relief filter voor nauwkeurige previews.

Om te ontdekken hoe GS6 het graveren makkelijker voor u kan maken kunt u inloggen op:
www.gravograph.com engraving software.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

GRAVOGRAPH
TagMe

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers