www.technologieenindustrie.com
GRAVOGRAPH

GravoplyTM Laser: een alles

in-één oplossing voor laser- en rotatiegraveren GravoplyTM Laser is de nieuwe range materialen voor interieur-bewegwijzering applicaties die Gravograph op de markt brengt. Geschikt voor gebruik op zowel lasermachines als rotatiegraveermachines, is GravoplyTM Laser de meest uitgebreide reeks materialen op de markt, met 78 productelementen. Het is bovendien een goedkope oplossing aangezien Gravograph al haar klanten laat mee profiteren van de schaalvoordelen die met de materialen worden behaald, door toepassing op een wereldwijde installed base van meer dan 100.000 machines. In een paar maanden tijd is de GravoplyTM Laser range een nieuwe standaard geworden in de Gravograph producten.

GravoplyTM Laser: een alles
GravoplyTM Laser kenmerkt zich door de brede range en de veelzijdigheid: het nieuwe materiaal is bedoeld voor lasertoepassingen, voor zowel markering als snijden, alsmede voor roterende freesapplicaties. Er zijn zeer nauwkeurige details mee te graveren. Er zijn zes hoofdkleuren leverbaar (zwart, wit, rood, blauw, geel en goud) met 25 oppervlaktekleuren, in twee diktes (0.8 en 1.3 mm) en drie afwerkingen (mat, geborsteld en glanzend), met of zonder lijm, waarmee het de meest uitgebreide range op de markt is. GravoplyTM Laser kan voldoen aan alle wensen wat betreft bewegwijzering, badges, labels, ID-plaatjes en andere toepassingen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat klanten hun orders kunnen optimaliseren en vooral hun voorraad. De variëteit in beschikbare opties stelt bovendien klanten in staat hun producten en diensten te diversificeren en daarmee hun omzet te verhogen.

Gravograph levert een aantal diensten, waaronder bestellingen van kleine of middelgrote volume series volgens klantspecificatie, bijvoorbeeld van badges, plaatjes of identificatieplaatjes die de klant alleen nog hoeft te graveren. Specifieke afwijkende kleurencombinaties kunnen eveneens op bestelling worden gemaakt. Alle materialen uit deze range zijn leverbaar uit voorraad en dit zorgt voor zeer korte levertijden. Veel orders worden binnen een paar uur verzonden en meer dan 1000 materiaalzendingen worden elke maand verzorgd.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

GRAVOGRAPH
TagMe

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers