www.technologieenindustrie.com
Southco

E3 - Spansluitingen

Ontworpen voor het snel en veilig afsluiten in toepassingen waar trillingen, afdichting en kwaliteit essentieel zijn. Het Southco E3 sluitmechanisme combineert met vele ‘body and head’ typen en is ontworpen om te voldoen aan specifieke installatie- en toepassingseisen. Meer dan 3000 oplossingen zijn leverbaar.

E3 - Spansluitingen
Het E3 ontwerp zet de pal achter het frame in de juiste positie en zorgt ervoor dat deze met een enkele continue halve draai gespannen wordt. Deze soepele actie zorgt voor een druk van maximaal 600 N. Het levert een consistente 6.4 mm (.25") pull-up ten behoeve van de milieuafdichting van met pakkingen afgedichte applicaties, en helpt lawaai en klapperen ten gevolge van trillingen te verminderen of elimineren.

Met de E3 serie hoeven ontwerpers niet langer te zoeken naar de handel die past in hun applicatie. Leverbaar in zes afmetingen, combineert hij met diverse deur- of paneeldiktes, soorten grepen en actuators, en uitsteeksels. Goed in de hand liggende typen knoppen en handels leveren snelle, makkelijke toegang. Meer dan 45 sleutelbediende en gereedschapbediende stijlen beperken toegang en ontmoedigen vandalisme. Low-profile- en inbouwstijlen minimaliseren het uitsteken boven het paneel. De E3 handel is tevens leverbaar als fixed-grip versie en met een verstelbare greep. Vele modellen zijn geschikt voor NEMA 4 en IP-65 toepassingen.

E3 is leverbaar in een reeks materialen en afwerkingen, waaronder roestvast staal, verchroomd of zwart gepoedercoat. Bepaalde modellen zijn tevens leverbaar voor 2- en 3-punts spansluiting. E3 maakt EMI/RFO afdichting mogelijk.

E3 is leverbaar met een brede range aan accessoires: vaste beugels voor inbouw, afsluitdeksels voor het buiten houden van vuil of vocht, standaard industriële of op maat gemaakte sleutels waarmee ingebouwde toegangscontrole mogelijk is, speciale ringen maken montage van de handels mogelijk in een rond gat…

Rondgatmontagestijlen zorgen voor makkelijke installatie evenals de geassembleerde versies; ongeassembleerde versie zijn leverbaar voor montage in dikkere deuren en andere situaties met beperkte toegang.

Industriële toepassingen omvatten elektronica- en industriële behuizingen, machinebouw, HVAC apparatuur, bouwuitrusting, wegenbouwvoertuigen, landbouwmachines, spoorwegen, marine en networking en telecommunicatie.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers