www.technologieenindustrie.com
Bihl + Wiedemann

Eerste ASi-5 digitale modules van Bihl+Wiedemann

ASi-5 is de nieuwste generatie van de bewezen standaard AS-interface.

Eerste ASi-5 digitale modules van Bihl+Wiedemann

ASi-5 is de nieuwste generatie van de bewezen standaard AS-interface. Het is één van 's werelds toonaangevende systemen voor het efficiënt netwerken van sensoren en actuatoren in de automatisering. Met deze nieuwe generatie zet AS-Interface weer een nieuwe stap naar de volgende dimensie van digitalisering. ASi-5 is backwards compatibel met eerdere ASi versies en apparaten. Grotere hoeveelheden data kunnen nu met ASi-5 aanzienlijk sneller worden doorgegeven en ook intelligente sensoren zoals IO-Link kunnen makkelijker worden geïntegreerd.

Het productenprogramma van Bihl+Wiedemann bevat momenteel de volgende ASi-5 producten: ASi-5/ASi-3 gateways, een teller module, een ASi-5 Slave/IO-Link Master en digitale I/O modules.

De nieuwe ASi-5 digitale modules zijn momenteel beschikbaar in drie versies: met 16 ingangen (BWU3164), met elk acht in- en uitgangen (BWU3163) en met acht ingangen (BWU3802). Met slechts één ASi-5-slave kan zo dus een hoge I/O dichtheid in het veld worden gerealiseerd. Het is daarbij mogelijk om signalen van maximaal 16 sensoren eenvoudig, efficiënt en economisch precies daar te verzamelen waar ze optreden. In bepaalde gevallen kunnen de nieuwe digitale I/O modules van Bihl+Wiedemann dure Ethernet I/O modules zelfs overbodig maken, met als gevolg een aanzienlijke daling van de overheadkosten.

Naast de IP67 versies is er voor elke ASi-5 digitale module een IP20-versie beschikbaar.

 

  Eerste ASi-5 digitale modules van Bihl+Wiedemann

Afbeelding: De ASi-5 digitale I/O module van Bihl+Wiedemann, versie IP67 (links) en versie IP20 (rechts)

 

 

 

Eerste ASi-5 digitale modules van Bihl+Wiedemann
 
Bihl+Wiedemann GmbH is één van de toonaangevende leveranciers van AS interface (ASi) apparatuur voor automatisering en veiligheid. Bihl+Wiedemann GmbH ontwikkelt en produceert componenten voor toepassing in installaties en machines als transportbanden, hoogbouwopslagsystemen, verpakkingsmachines en gereedschapsmachines. Bihl+Wiedemann producten worden wereldwijd toegepast door toonaangevende producenten van consumenten- en kapitaalgoederen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Mannheim, Duitsland. Het bedrijf wordt in meer dan 30 landen vertegenwoordigd door een netwerk van dochterondernemingen en distributeurs.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers