www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Nieuw Head of Service EMEA bij Interroll

Sant'Antonino, Zwitserland, 27 november 2018. Thorsten Steinle is met ingang van 1 november 2018 verantwoordelijk voor de serviceactiviteiten van Interroll in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Nieuw Head of Service EMEA bij Interroll

In zijn nieuwe rol als Head of Service EMEA zal de 50-jarige Steinle de landenspecifieke uitbreiding van de serviceactiviteiten en de uitbreiding van het serviceaanbod in het Interroll-servicenetwerk behartigen. De focus ligt hierbij op het verder verhogen van de klanttevredenheid. Eén van de aandachtspunten is de procesharmonisatie van de serviceketen voor alle Interroll producten en diensten. 

Steinle heeft bijna 20 jaar internationaal bewezen strategische en operationele bedrijfsexpertise opgebouwd, met een focus op verkoop, service en aftermarket. 

Voordat hij bij Interroll kwam werken, was Steinle Service Director EMEA bij gereedschapsmachinefabrikant DMG MORI Management GmbH in Bielefeld, waar hij verantwoordelijk was voor de after-sales business in EMEA (behalve Duitsland en Zuidwest-Europa) met een omzet van honderden miljoenen euro's. Daarvoor was hij vanaf 2013 Service Manager Europe voor DMG MORI Europe AG in Winterthur, Zwitserland. Hieraan voorafgaand had hij van 1999 tot 2013 verschillende functies bij Heidelberger Druckmaschinen AG, waaronder leidinggevende posities in de Service & Aftermarket divisie in Heidelberg, Duitsland, en een functie als Sales Director Service & Parts Eastern Europe voor Heidelberger Druckmaschinen Osteuropa Vertriebs GmbH in Wenen, Oostenrijk.

"Ik kijk uit naar de samenwerking met Thorsten Steinle. Met zijn jarenlange ervaring in de service-intensieve sector van gereedschapsmachines staat hij garant voor een strategisch passende en operationeel effectieve implementatie van de Interroll strategie", aldus Christoph Reinkemeier, Executive Vice President Global Sales and Service van de Interroll Group.

 

Nieuw Head of Service EMEA bij Interroll

                                                                              Bijschrift:
Sinds 1 november 2018 geeft Thorsten Steinle leiding aan Service EMEA bij Interroll.



Perscontact (wereldwijd)
Martin Regnet
Global PR-manager
Interroll (Schweiz) AG
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com





 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers