www.technologieenindustrie.com
Red Lion

Red Lion breidt programma uit met DA10D en DA30D protocolconversie- en data-acquisitieapparatuur

Krachtige connectiviteitstools ontsluiten waardevolle data van verweesde en verouderde apparatuur

Red Lion breidt programma uit met DA10D en DA30D protocolconversie- en data-acquisitieapparatuur
Red Lion Controls, wereldwijd specialisten op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en netwerken, introduceert nieuwe DA10D en DA30D protocolconversie- en data-acquisitieapparatuur. In tegenstelling tot andere gateways of protocolconverters die werken met complexe scripting of extra server hardware om verbinding te maken met bedrijfssystemen, bieden de DA10D en DA30D krachtige connectiviteitsopties in een gebruiksvriendelijke configuratieomgeving. Hierdoor kunnen bedrijven snel waardevolle data in verweesde of verouderde apparatuur ontsluiten en kosteneffectief en eenvoudig hun systemen aansluiten, monitoren en beheren.

Voor klanten in de fabrieksautomatisering die kritische data moeten verzamelen van systemen van meerdere generaties of meerdere leveranciers, zijn de DA10D en DA30D data-acquisitie protocolconverters nieuwe apparaten met standaard Ethernet en seriële poorten voor het verzamelen en delen van data van verschillende systemen. Deze nieuwe apparaten maken gebruik van Crimson 3.1 software, die native ondersteuning biedt aan meer dan 300 industriële drivers, naast out-of-box OPC UA servermogelijkheden en eenvoudige point-and-click configuratie van MQTTT cloud connectoren voor enkele van de meest populaire IIoT industrieplatformen van Amazon, Microsoft en Inductive Automation.

Van de fabrieksvloer tot het front office, de DA10D en DA30D protocolconverter en data-acquisitie platforms zijn zodanig ontworpen dat ze kunnen fungeren als een belangrijk onderdeel van elk industrieel datacollectie-, visualisatie- en managementsysteem in de fabriek en zo operationele beslissingen met een zinnige business impact mogelijk kunnen maken.
Naast het leveren van real-time data van vrijwel elke installatie, waar dan ook, zijn er extra opties waaronder een data-, event- en beveiligingslogger met cryptografische ondersteuning voor handtekeningen en SQL queries die periodiek of op verzoek kunnen worden uitgevoerd. Dit is ideaal voor het vereenvoudigen van zowel recept- als batchbeheer, terwijl tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen worden gewaarborgd. Verder biedt het platform een optionele webserver met mobiel responsief ontwerp, een volledig scherm dat ideaal is voor tablet of mobiele display, HTTPS bediening met certificaten, HTTP redirect, CSS en JavaScript ondersteuning.

Voor meer informatie over de end-to-end connectiviteitsvoordelen van de DA10D en DA30D protocolconversie en data-acquisitie platforms van Red Lion, bezoek www.redlion.net/DA

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers