www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco introduceert nieuwe draaigrendelsluiting met flexibele gripaanpassing voor meerdere toepassingen

Southco heeft de succesvolle serie E5 draaigrendelsluitingen uitgebreid met een nieuwe versie met flexibele gripaanpassing, waardoor één enkele sluiting kan worden gebruikt voor meerdere toepassingen. De nieuwe E5 draaigrendelsluiting met verstelbare grip heeft een gripbereik tot 11,5 mm en heeft een verlengde as waardoor de nok op een specifieke grip kan worden ingesteld zodat een deur of paneel stevig kan worden afgesloten.

Southco introduceert nieuwe draaigrendelsluiting met flexibele gripaanpassing voor meerdere toepassingen
De E5-serie biedt flexibiliteit in de gripaanpassing om afwijkingen te voorkomen bij de deurtolerantie en het permanent zetten van de afdichting. Voor toepassingen met deurafdichtingen die de neiging hebben om zich permanent te zetten onder langdurige druk, corrigeert de flexibele gripaanpassing van de E5 dit probleem door de grip zodanig aan te passen dat een optimale deurafdichting of -afsluiting wordt gewaarborgd. Het rampprofiel van de nok dient ook als geleiding bij het sluiten van de deur en zorgt voor maximaal 1 mm compressie. De E5 is getest volgens de NEMA 4 en IP65 normen voor water- en stofbescherming, biedt inbraakbeveiliging en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Met opties voor diepe offset, standaard offset en geen offset (recht) omvat de sluiting een brede range gripafstanden. De metalen nok is voorzien van een kunststof dopje dat geluiden minimaliseert als de nok in contact komt met de houder. Dit zorgt tevens voor robuust, krasvrij contact met het frame en voor bescherming van gedecoreerde of gecoate afwerkingen. Bovendien heeft de E5 Cam Latch dezelfde paneelgatenvoorbereiding als de standaard serie en is hij leverbaar met een aparte vergrendeling en nokkenconstructie om modulair gebruik te vereenvoudigen.

Global Product Manager Loc Tieu voegt toe: "Met zijn aanpasbare grip komt onze nieuwste E5 draaigrendelsluiting tegemoet aan de eisen van meerdere toepassingen die dezelfde sluiting vereisen, maar wel met verschillende grips, terwijl het flexibele ontwerp het mogelijk maakt de gripvorm aan te passen aan de specifieke behoeften van elke toepassing.”

Voor meer informatie over de functionaliteit van de E5 Cam Latches bezoek www.southco.com, stuur een e-mail naar de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bel 610-459-4000 of fax uw vraag naar 610-459-4012.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers