www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco zorgt voor commotie op Venditalia 2018

Southco, wereldwijd marktleider in technische toegangshardware oplossingen, presenteert zich tijdens de Venditalia Milano 2018 in Fieramilanocity, Milaan van 6-9 juni 2018 op Stand C57.

Southco zorgt voor commotie op Venditalia 2018
Als vertrouwde leverancier aan de verkoopautomaten-industrie biedt Southco een breed programma sluitingen, sloten, scharnieren en positiecontrole producten. Tijdens de Venditalia zal Southco demonstreren hoe het toepassen van elektronische toegang in plaats van de traditionele mechanische sloten de prestaties van verkoopautomaten verbetert.

Southco ondersteunt al vele jaren ontwikkelaars en leveranciers van verkoopautomaten bij hun innovatieprocessen in deze snel veranderende markt. De producten van Southco ondersteunen de complete controletrajecten voor verkoopautomaten, terwijl ongewenste toegang wordt beperkt en inbraakgevoelige punten worden geëlimineerd. De producten van Southco, dat gebruikerservaring als een cruciaal aspect van deze sector beschouwt, worden tevens gewaardeerd omdat ze ontwerpers in staat stellen screen en deur optimaal te positioneren voor een betere ergonomie.

"Southco beschikt over meer dan een decennium aan engineering- en ontwerpexpertise in de zelfbedieningssector. Aangezien het ontwerp en de ontwikkeling van verkoopautomaten vele mogelijkheden bieden, helpen onze producten bedrijven om zich te onderscheiden door nog betere prestaties te leveren en tegelijkertijd de veiligheid aan te scherpen," aldus Regis Chagny, Business Management Manager bij Southco Manufacturing Ltd.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers