www.technologieenindustrie.com
EGO

EGO LANCEERT ACCU-TUINGEREEDSCHAP VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

SPECIAAL GEMAAKT VOOR DE VEELEISENDE PROFESSIONAL!!

EGO LANCEERT ACCU-TUINGEREEDSCHAP VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK
EGO is een relatief nieuw merk in de markt en richt zich voornamelijk op het vervangen van brandstof aangedreven tuinmachines. Daarbij heeft het enkele unieke eigenschappen om dit te kunnen realiseren.

Met de lancering van het professioneel assortiment van EGO,  komt het tegemoet aan de behoeften van de professioneel gebruiker op het gebied van vermogen, prestaties en comfort. De grootste voordelen voor de gebruiker zijn een laag trillingsniveau, maar ook een schone (en dus gezondere) werkomgeving. Vanwege het vervangen van de brandstofmotor voor een high-tech accu, heeft de gebruiker geen last meer van stank, benzinedampen, lawaai en overmatige trillingen. Het helpt mee bij het voorkomen van HAVS (hand-armvibratiesyndroom).

Het gepatenteerde EGO 56V Arc Lithium accu-systeem levert het vermogen van brandstof aangedreven machines, maar dan zonder het gebruik van brandstof.

Het professioneel assortiment bestaat uit 3 hoogwaardig gefabriceerde machines, te weten een bosmaaier, een heggenschaar en een bladblazer. Al deze machines zijn gemaakt voor extreem duurzaam gebruik. Ze vragen weinig onderhoud en presteren zelfs onder de zwaarste omstandigheden. U heeft geen brandstof aangedreven machines meer nodig!

Om dit assortiment te kunnen ontwikkelen, heeft EGO jarenlang uitvoerig gesproken met professionele gebruikers. Daarmee heeft EGO een goed inzicht verkregen in de wensen en eisen van de professionele gebruiker. Het resultaat is verbluffend en overtreft alle verwachtingen!

Alle 3 machines beschikken over een zeer innovatieve accu.

De heggenschaar is daarnaast voorzien van extra geharde messen, zodat slijpen slechts een enkele keer per seizoen noodzakelijk is. De messen blijven veel langer scherp in vergelijking tot andere modellen op de markt, zelfs bij het knippen van de zwaarste hagen.

De bosmaaier is voorzien van een efficiënte 2.000W motor, wat uniek is in zijn segment. Met recht een echte bosmaaier! Hij is tevens licht in gebruik, dankzij de carbon-fiber steel met massief stalen as. Hierdoor is de bosmaaier zeer robuust en kan hij tegen een stootje - ook tijdens transport.

De bladblazer kent de hoogste volumeverplaatsing op de markt - tot wel 1.014m3 per uur. De luchtsnelheid is eveneens indrukwekkend met maar liefst 212 km/uur. Alles bijeen komt dit overeen met 20N. Het geluidsniveau ligt lager dan 80dB, wat gebruik in de vroege ochtend mogelijk maakt.

Om deze machines goed te laten functioneren, lanceert EGO een hoogwaardige rugbatterij met maar liefst 1.568Wh aan energie. Dat de hoogste energiecapaciteit die op de markt te verkrijgen is. De rugbatterij is geclassificeerd volgens IP56, wat wil zeggen dat deze waterbestendig is. Deze batterij hoeft dus niet met een plastic folie afgedekt te worden, zoals bij andere fabrikanten wordt geadviseerd. Ook bij extreme regenval kan normaal worden doorgewerkt. Betrouwbaarheid is een eerste vereiste voor de professionele gebruiker, net als comfort en veiligheid. De ontwikkeling van de accu-technologie van EGO gaat daarom gepaard met een goed uitgekiende hoogwaardige constructie van de machines. Hierdoor beschikt de professionele gebruiker iedere dag over een serie tuingereedschappen op basis van accu-voeding die volledig is afgestemd op zijn of haar behoeften.

EGO is het meeste flexibele systeem op de markt, want tevens kunnen de professionele machine worden aangedreven met de handgedragen accu’s.

De gereedschappen zijn comfortabel en gemakkelijk in het gebruik. Ze zorgen voor uitzonderlijke resultaten en - ondersteund door de EGO Arc Lithium-accu – evenaren en overtreffen zelfs wat kan worden bereikt met conventionele tuingereedschappen die worden aangedreven door een benzinemotor.

Meer informatie over EGO vindt u op www.egopowerplus.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers