www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe compacte actuator van Southco vereenvoudigt upgrade van mechanische naar elektronische sluiting

Southco heeft zijn programma elektronische toegangsoplossingen uitgebreid met een compacte elektronische actuator die de upgrade van mechanische naar elektronische toegang vereenvoudigt. Southco's AC-EM 05 elektronische actuator biedt een economische optie voor de elektronische bediening van Southco’s serie R4-05 micro roterende sluitingen en andere mechanische vergrendelingen.

Nieuwe compacte actuator van Southco vereenvoudigt upgrade van mechanische naar elektronische sluiting
De elektronische actuator AC-EM 05 kan, indien aangesloten op een elektronisch toegangscontroleapparaat, worden gebruikt voor het activeren van een mechanische sluiting om op afstand een deur of paneel te openen of te ontgrendelen. Met zijn kleine profiel en efficiënte motorreductorbediening is de AC-EM 05 elektronische actuator uitstekend geschikt voor verborgen toepassingen waar fysieke ruimtebeperkingen een uitdaging zijn.

General Manager Steve Spatig voegt hieraan toe: "De AC-EM 05 elektronische actuator kan eenvoudig worden gecombineerd met de R4-05 serie micro roterende sluitingen van Southco of met een ander vergelijkbaar mechanisme voor elektronische toegangscontrole in toepassingen met beperkte ruimte.”

Voor meer informatie over de functionaliteit van de elektronische actuatoren van Southco, ga naar www.southco.com, e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bel 610-459-4000 of fax uw vraag naar 610-459-4012.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers