www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

Softing introduceert mobiele multiprotocol interface voor veldapparatuur-configuratie

Met de introductie van mobiLink op 1 april 2018 is Softing het eerste bedrijf dat met één interface toegang biedt tot de belangrijkste protocollen binnen de procesindustrie: HART, Foundation Fieldbus en PROFIBUS PA. mobiLink communiceert via USB of Bluetooth en is uitstekend geschikt voor mobiele inbedrijfstelling en het onderhoud van veldapparatuur.

Softing introduceert mobiele multiprotocol interface voor veldapparatuur-configuratie
Softing's mobiLink vereenvoudigt de mobiele toegang tot veldapparatuur voor eindgebruikers, system integrators, apparaat-ontwikkelaars en andere gebruikers in de procesindustrie. In combinatie met de relevante software, bijvoorbeeld Softing's Communication Configurator, is mobiLink geschikt voor configuratie, inbedrijfstelling, diagnose en monitoring. mobiLink ondersteunt FDT frametoepassingen en belangrijke engineeringtools. Het biedt toegang tot HART en Foundation Fieldbus apparaten, zoals opnemers of kleppen. Toegang tot PROFIBUS PA apparaten is mogelijk vanaf 1 juli 2018.

"Voorheen moesten klanten zich voor elk protocol druk maken over een interface. Met mobiLink biedt Softing nu als eerste bedrijf met één apparaat toegang tot drie protocollen. Dankzij mobiLink krijgen onze klanten met maximale flexibiliteit en mobiliteit toegang tot veldapparatuur en kunnen ze een groot aantal configuratietaken uitvoeren," aldus Thomas Hilz, Program Marketing Manager bij Softing Industrial.

mobiLink werkt op batterijen, is zeer robuust en is geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Het communiceert met draagbare host apparaten, zoals smartphones en tablets via Bluetooth en heeft een USB-interface voor bench host werking.

Meer informatie vindt u op de website van Softing.

Bezoek ons op de Achema Trade Fair, 11-15 juni 2018:
Hal 11.0, stand C43 (PROFIBUS & PROFINET International Pavillion) en hal 11.0, stand E44 (Fieldcomm Group Pavillion).

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Softing Industrial Automation GmbH
Connectiviteit voor de Siemens Industrial Edge

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers