www.technologieenindustrie.com
LEMO

LEMO presenteert zijn nieuwe innovatieve broadcastproducten tijdens Broadcast Video Expo 2018

LEMO presenteerde tijdens de Broadcast Video Expo 2018, welke werd gehouden van 28 februari tot 2 maart, twee nieuwe innovatieve producten. De Expo is het grootste entertainment- en media tech event in het Verenigd Koninkrijk en werd dit jaar wederom gehouden in het Londense ExCeL Centrum, in het hart van de Londense Docklands.

LEMO presenteert zijn nieuwe innovatieve broadcastproducten tijdens Broadcast Video Expo 2018
Het eerste product wat gelanceerd werd is een nieuwe reeks 3K.93C.Y SMPTE 304M connectoren. Dit is een nieuwe versie standaard HD cameraconnectoren die gebruikers extra voordelen biedt in de vorm van een lagere total cost of ownership. Het gereduceerde gewicht en het verbeterde interne ontwerp verlagen de transport- en kabelaansluitkosten aanzienlijk. Bovendien is dit nieuwe product zo ontworpen dat het gebruiksvriendelijker is voor de assembleurs, waardoor de prestaties tijdens het aansluitproces makkelijker kunnen worden geoptimaliseerd.

LEMO presenteert zijn nieuwe innovatieve broadcastproducten tijdens Broadcast Video Expo 2018

Het andere door LEMO tijdens het event gepresenteerde nieuwe product, is de Compact Splice Tray (CST), speciaal gericht op de snelle broadcastmarkt waar “tijd is geld” van toepassing is. Dit product biedt gebruikers de mogelijkheid om snel en eenvoudig een ruimtebesparende en robuuste HD connector interface oplossing te installeren, zonder in te leveren op prestaties. Het is ideaal voor mobiele productie- en studiotoepassingen, aangezien elk systeem geschikt is voor maximaal acht SMPTE 311M hybride glasvezel camerakabels (HD)/LEMO 3K.93C SMPTE 304M connectoren. Door middel van een draagbare automatische fusion splicer kunnen de glasvezels ter plaatse worden aangesloten (field termination), waardoor het geschikt is voor projecten en toepassingen waarbij het gebruik van pre-terminated camerakabels dit onmogelijk maken.

Omdat het ontwerp modulair is, kan dit veelzijdige systeem eenvoudig worden geconfigureerd volgens specifieke toepassingseisen, zodat maatoplossingen eenvoudig kunnen worden ondersteund.

Voor meer informatie www.lemo.com

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers