www.technologieenindustrie.com
FLIR Systems Trading Belgium BVBA

Programma Infrared Training Center International User Conference bekendgemaakt

Deelnemers kunnen zich nu aanmelden voor de conferentie, die op 27 en 28 september 2017 zal plaatsvinden in het Britse Coventry

WILSONVILLE (OREGON), VS – 3 augustus 2017 – FLIR Systems heeft zojuist het programma bekendgemaakt voor de ITC International User Conference van dit jaar. Het belooft een interessant evenement te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in infrarood-toepassingen. Het evenement vindt dit jaar op 27 en 28 september plaats in het Windmill Village Hotel in Coventry, in het Verenigd Koninkrijk.

Op beide dagen is er een gevarieerd aanbod aan wetenschappelijke en industriële thema's. Het is dus niet zo dat een bepaalde dag gericht is op een bepaalde sector. Elke sessie duurt maximaal 45 minuten en wordt halverwege de middag gevolgd door diverse workshops. Voorafgaand aan het diner staat op 27 september een postersessie gepland, met bijdragen van over de hele wereld.

Op donderdag 28 september is er meer aandacht voor de bouw, conditiebewaking en elektrische inspecties. De korte presentaties op deze dag worden verzorgd door warmtebeeldexperts uit Noord- en Zuid-Amerika en heel Europa. Na de lunch staat er opnieuw een uitgebreide workshopsessie op het programma. Tot slot zal de conferentie om 16:45 uur worden afgesloten.

Voor technici, ingenieurs, wetenschappers en iedereen die geïnteresseerd is in warmtebeelden is de ITC International User Conference een uitgelezen kans om ervaringen te delen, nieuwe technieken te leren en opkomende toepassingen te bespreken. Het is elk jaar weer een interessant evenement dat veel stof tot nadenken oplevert. Veder zal ook het serviceteam van FLIR aanwezig zijn om de camera's van bezoekers gratis te inspecteren.

De inschrijfkosten bedragen € 419 ex.btw (£ 359 ex.btw); leden van de beroepsvereniging voor warmtebeeldtechniek en studenten betalen slechts € 399 ex.btw (£ 339 ex.btw). Deze kosten zijn voor deelname en alle benodigde materialen, lunch en drankjes op woensdag/donderdag en het diner op woensdagavond. Inschrijven kan op http://www.infraredforum.eu/register

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers