www.technologieenindustrie.com
PORTESCAP

Nieuwe 22DCT Athlonix™ hoog koppel minimotor van Portescap Hoog koppel in een compact pakket

Portescap heeft een nieuwe 22 mm diameter motor toegevoegd aan zijn DCT lijn van Athlonix borstel DC motoren. De nieuwe 22DCT motor is het resultaat van Portescap's 80 jaar ervaring in het ontwikkelen van miniatuurmotor oplossingen. Met zijn bewezen energiezuinige kernloze ontwerp met een geoptimaliseerde zelfdragende spoel en magnetisch circuit, levert de 22DCT hogere prestaties in een compact pakket.

Nieuwe 22DCT Athlonix™ hoog koppel minimotor van Portescap  Hoog koppel in een compact pakket
De 22DCT motor, met een diameter van 22 mm, kan een continu koppel leveren dat kan oplopen tot 13.29 mNm bij een lengte van slechts 32 mm. De motor levert een uitstekende koppeldichtheid, samen met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding, waardoor het een uitstekend alternatief is voor vergelijkbare op de markt verkrijgbare oplossingen.

Behalve door het koppel, is de 22DCT motor ook bijzonder omdat hij de laagste motorregeling (R/K2) heeft vergeleken heeft met overeenkomstige motoren op de markt, wat betekent dat bij de 22DCT de snelheid minder snel afneemt bij toenemende belastingen. Daarmee is het de meest krachtige beschikbare motor voor uiteenlopende veeleisende applicatiebehoeften. Gecombineerd met een efficiency tot 90%, vormt de 22DCT motor een ideale motion oplossing voor batterij gevoed gereedschap.

De 22DCT is leverbaar met edelmetaal en grafiet commutatiesystemen inclusief neodymium magneten en is een ideale motoroplossing voor toepassingen als medische en industriële pompen, medicijndistributiesystemen, robotsystemen (bionische vingers), miniatuur industriële gereedschappen, tatoeagemachines, mesotherapie pistolen, tandheelkundige instrumenten, horloge opwindmachines en industriële grijpers. Andere toepassingen zoals labautomatisering, beveiliging en toegangscontrole en humanoide robots, kunnen ook profiteren van de voordelen van de 22DCT Athlonix motor. De 22DCT is ook verkrijgbaar met een REE-spoel (Restriction of Electro Erosion), die het leven van de motor verlengt en zorgt voor intrinsieke veiligheid, vooral bij hoge snelheden.

Standaardisatie van componenten en modulair ontwerp zorgen ervoor dat maatwerk mogelijk is voor verschillende toepassingen. Athlonix motoren zijn compatibel met encoders en reductoren met verschillende afmetingen en verhoudingen en zijn ook verkrijgbaar op onze online motor configurator Motion Compass™. Ze worden geproduceerd in een ISO gecertificeerde fabriek en zijn RoHS conform.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers