www.technologieenindustrie.com
Bonfiglioli

Nieuwe AC regelaar voor de middelgrote en zware industrieën

Compacte regelaar met verbeterde prestaties - ACU 7

Nieuwe AC regelaar voor de middelgrote en zware industrieën
Bonfiglioli, koploper in de productie van tandwielkasten, reductoren en aandrijfsystemen, presenteert de Active Cube 7 regelaar uit de beproefde serie Active Cube frequentieregelaars, met een verbeterd vermogensbereik van 160 kW of 200 kW met waterkoeling. De regelaars zijn beschikbaar voor 400 Volt voedingsspanning. De compacte ACU 7-frequentieregelaars in de 160 kW uitvoering hebben een hoge vermogensdichtheid van 2 kW/dm³. De 200 kW watergekoelde uitvoering van de nieuwe ACU 7 regelaars haalt de uitzonderlijke vermogensdichtheid van 2,5 kW/dm3.

De verbeterde ACU 7 regelaars zijn bijzonder geschikt voor middelgrote en zware industrieën zoals material handling, mijnbouw, suikerproductie, water en afvalwater, wegenbouw en kunststoffen.

Naast de reeds bekende functionaliteit bieden Bonfiglioli's nieuwe ACU 7 regelaar oplossingen meerdere opties, zoals besturing met 32 PLC functieblokken en 16 variabelen, alsmede verschillende feedbacksensoren. Daarnaast is er een breed scala aan digitale en analoge uitgangen en ingangen beschikbaar, inclusief PTC, PT100 of KTY temperatuursensoren. Het standaard programma communicatieprotocollen zoals Profinet, Ethernet IP, EtherCAT, VABus/TCP en CANopen is ook leverbaar voor de ACU 7 frequentieregelaars. De veiligheidsfunctie »Safe Torque Off» wordt eveneens standaard en geïntegreerd meegeleverd.

Voor veel toepassingen vormen de nieuwe en efficiëntere ACU 7 regelaars een ijkpunt in het hoogvermogen bereik, dat wordt gekenmerkt door flexibiliteit, open communicatie en de minst vereiste montageruimte.

www.bonfiglioli.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers