www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Nieuwe componenten voor schakelen en besturen in explosiegevaarlijke omgevingen

Elektrische schakelcomponenten voor explosiegevaarlijke omgeving zijn al jarenlang een belangrijke focus voor Pepperl + Fuchs. Tijdens de voorbjie Hannover Messe is het aanzienlijk uitgebreide gamma elektrische componenten voor explosiegevaarlijke omgevingen voorgesteld; een ruim assortiment gecertifieerde schakelaars, drukknoppen, noodstoppen en signalisatiecomponenten.

Nieuwe componenten voor schakelen en besturen in explosiegevaarlijke omgevingen
Pepperl + Fuchs biedt een grote verscheidenheid aan producten met diverse beschermingswijzes en behuizingen, voor machinebesturingen en elektrische netwerken in gevaarlijke omgevingen.

Schakelaars en drukknoppen voor schakelkastmontage

Van bijzonder belang is het uitgebreide gamma schakelaars, verlichte drukknoppen en noodstopknoppen. Ze hebben allemaal een geringe inbouwdiepte. De bajonetsluiting zorgt voor een snelle en veilige installatie in een schakelpaneel. Alle schakelaars zijn EX de gecertificeerd voor inbouw in standaardborden in gevaarlijke omgevingen.

Nieuw voor gevaarlijke omgevingen: Buzzers en buzzers met knipperlicht
Pepperl + Fuchs introduceert nieuwe buzzers voor gevaarlijke locaties. Het toestel geeft een visuele en auditieve indicatie in de vorm van een knipperlicht en een luid hoorbaar alarm.

Scheidings- en veiligheidsschakelaars

Deze lijn van schakelaars garandeert een veilige werking van motoren en aandrijvingen in explosiegevaarlijke gebieden. Pepperl + Fuchs start met een compleet nieuw gamma met beschermingsklasse Ex de. De tegen sabotage beveiligde veiligheidsschakelaars zijn voorzien van een driezijdige vergrendeling. Alle schakelaars zijn verkrijgbaar in versies met 3, 4 en 6 polen, in een uitvoering van 16, 25 of 40 A en in een polyester of roestvrij stalen behuizing.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
High-End overspanningsbeveiliging M-LB-5000

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers