www.technologieenindustrie.com
BRADY

Nieuwe duurzame labelmaterialen voor maritieme omgevingen

Brady biedt een assortiment BS5609-gecertificeerde, kwalitatieve labelmaterialen aan voor de identificatie van chemicaliën en andere goederen in maritieme omgevingen. De nieuwe maritieme labelmaterialen zijn zeer goed bestand tegen zout water en uv-licht, kleven uitstekend en vormen een perfecte aanvulling op Brady's uitgebreide assortiment duurzame labelmaterialen voor veeleisende omgevingen.

Nieuwe duurzame labelmaterialen voor maritieme omgevingen
Duurzame maritieme identificatie
BS5609-gecertificeerde labelmaterialen worden streng getest. Ze worden gedurende drie maanden blootgesteld aan zout water bij een gemiddelde getijhoogte, om goede resultaten in maritieme omgevingen te verzekeren. De norm bevat ook criteria in verband met de prestaties van de kleefstof, de duurzaamheid van de bedrukking en de weerstand tegen wrijving. In omstandigheden waarin veel labels vervagen, onleesbaar worden of zelfs loskomen door blootstelling aan zout water en zonlicht, blijven de maritieme labels van Brady goed leesbaar en blijven ze kleven.

Maritieme omgevingen
Brady's labelmaterialen B-595, B-7569 en B-7541P zijn BS5609-gecertificeerd. Ze zijn ideaal voor de identificatie van IMDG-goederen en gevaarlijke chemicaliën met de vereiste CLP-labels, en zijn ook geschikt voor het maken van duurzame veiligheids- en evacuatiepictogrammen en leidingmerkers. De BS5609-gecertificeerde labelmaterialen van Brady zijn een uitstekend identificatiemiddel voor elk bedrijf dat actief is in maritieme omgevingen, waaronder bedrijven uit de volgende sectoren: olie- en gasindustrie, offshore energie, scheepvaart, logistiek en de baggerindustrie.

Ter plaatse bedrukbaar

De BS5609-gecertificeerde labelmaterialen B-595 en B-7569 kunnen ter plaatse bedrukt worden met een kwalitatieve thermische transfertprinter van Brady, zoals de BBP35 of BBP37 Labelprinter. Labels met zwarte en rode bedrukking op een witte achtergrond, zoals CLP-labels, kunnen gemakkelijk in havens, op zee of offshore gecreëerd worden met deze printers en de Brady CLP-app. Andere toepassingen, zoals full colour veiligheidspictogrammen en leidingmerkers, kunnen volledig of gedeeltelijk door Brady worden voorbedrukt volgens de specificaties van de klant.

Ontvang stalen of meer informatie via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers