www.technologieenindustrie.com
BRADY

Verbeter de leesbaarheid van barcodes met lasergraveerbare labels

Brady's nieuwe lasergraveerbare B-730 auto-apply polyimidelabel verbetert de leesbaarheid van barcodes die met een laser op printplaten en complexe oppervlakken worden aangebracht. Dankzij het hogere contrast kunnen de gelaserde barcodes gemakkelijker worden gescand, wat zorgt voor minder verspilling in toeleveringsketens met strikte traceerbaarheidsvereisten.

Verbeter de leesbaarheid van barcodes met lasergraveerbare labels
Barcodes met hoog contrast
Brady's nieuwe B-730 lasergraveerbare polyimidelabel zorgt ervoor dat barcodes goed leesbaar blijven, ongeacht het oppervlak dat moet worden geïdentificeerd. Het duurzame kwaliteitslabel heeft een matte, zwarte afwerking en geeft na lasering witte markeringen die het contrast van de barcode en serialisatie optimaliseren. Dit maakt het label ook uitstekend geschikt voor zeer kleine lettertypes en complexe bedrukkingen.

Minder verspilling
Het B-730 polyimidelabel vermindert verspilling in toeleveringsketens die moeten voldoen aan traceerbaarheidsvereisten. Barcodes die op het B-730-label worden aangebracht met een laser, zijn beter leesbaar voor een scanner dan barcodes die rechtstreeks op het product zijn aangebracht. Dat zorgt voor minder verspilling. Dankzij de betere leesbaarheid, zorgt het B-730-label ook voor een vereenvoudiging van gegevensanalyses in digitale fabrieken waar lasers worden gebruikt om producten te markeren.

Perfect voor automatische aanbrenging
Het lasergraveerbare B-730 polyimide traceerbaarheidslabel bevat een ultradunne en tegelijk duurzame permanente kleefstof die bestand is tegen hoge temperaturen en agressieve chemicaliën. De kleefstof loopt niet uit waardoor het risico op ongeplande productiestops daalt. Het label werd specifiek ontwikkeld voor auto-apply labelingsystemen, is uiterst betrouwbaar en biedt een hogere nauwkeurigheid en pick-up snelheid.

Ontvang meer informatie of stalen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers