www.technologieenindustrie.com
HAIMER

HAIMER tekent een samenwerkingsovereenkomst met DMG MORI, HAIMER wordt DMG MORI‘s Premium Partner en koopt Microset GmbH

Igenhausen 26 januari 2017 - Het partnerschap tussen de Haimer Group en DMG MORI is verder versterkt. Beide bedrijven hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarbij de stap is gezet naar een hoger samenwerkingsverband van Haimer producten. Bovendien, Is Haimer op 1 januari 2017 eigenaar geworden van de DMG MORI Microset GmbH onderneming, Welke nu verder gaat onder de naam Haimer Microset GmbH.

HAIMER tekent een samenwerkingsovereenkomst met DMG MORI, HAIMER wordt DMG MORI‘s  Premium Partner en koopt Microset GmbH
B01_HAIMER_DMG MORI_Microset
De partners kijken uit naar de Microset-Deal en samenwerkingsovereenkomst:
(van links naar rechts) Dr. Maurice Eschweiler, lid van de Raad van Bestuur DMG MORI AG, Claudia Haimer,CEO van Haimer GmbH, Christian Thönes, voorzitter van DMG MORI AG, Andreas Haimer, Managing Director en President van de Haimer Group

Succesvolle bewerkingen eisen zowel krachtige machines en uiterst precieze gereedschapshouder technologie, die voor een proces zekerheid zorgt en dat de nauwkeurigheid wordt overgedragen van de spindel direct naar het snijvlak. Dat is de reden waarom de zakelijke relatie tussen de Haimer Group, een internationale marktleider in hoog precisie gereedschapshouders en DMG MORI, een wereldwijde leider in het produceren van machines, al zeer succesvol en betrouwbaar is geweest voor vele jaren.

Met de overname van de DMG MORI's Microset gereedschapvoorinsteltechnologie, Heeft de Haimer Group, een familiebedrijf met bijna 600 werknemers, een uitstekende aanvulling op de bestaande productportfolio. Naast de hoog precisie gereedschaphouders in alle gangbare opnames en lengtes en het huidge omvattende product portfolio met een verscheidenheid aan krimp- en balanceer machines.

Claudia Haimer, CEO van Haimer, legt uit: "Aangezien de locatie van Haimer Microset GmbH met ongeveer 35 medewerkers in Bielefeld gevestigd is en zal blijven, zal naast onze hoofdlocatie in Igenhausen, Augsburg, Duitsland, dit onze tweede Haimer productie locatie worden.

De fabriek in Bielefeld zal verder worden uitgebreid voor onze Noord-Duitslandse sales en marketing medewerkers met een nieuwe showroom, waar we aan de huidige- en potentiële klanten te kunnen laten zien waar Haimer toe in staat is om de volledige proces keten die gevraagd word rondom de machines te beantwoorden.

we kijken uit naar de lange termijn ontwikkeling van de nieuwe Haimer fabriek, samen met de medewerkers in Bielefeld en met de intensievere samenwerking met DMG MORI. "

De samenwerkingsovereenkomst voorziet in een nog sterkere relatie tussen de twee ondernemingen met een premium partnerschap. Voortaan zal DMG MORI alle producten met betrekking tot gereedschapvoorinstelling, balanceer- warmtekrimp technologie en tool management uitsluitend van Haimer kopen. Alle DMG MORI technologie-, test centra en fabrieken over de hele wereld zullen worden uitgerust met Haimer producten.

"We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Haimer als een Premium Partner," zegt Christian Thönes, CEO van de DMG MORI AG. "We zullen onze eerste gezamenlijke producten met betrekking tot de Smart Tool Management tijdens de EMO 2017 te Hannover tentoonstellen. " De samenwerkingsovereenkomst bevat bovendien ook dat DMG MORI, Haimer Microset producten tijdens en hun open dagen tentoon zal stellen en zullen ook deze producten blijven verkopen via hun wereldwijde verkoop en service vestigingen.
Andreas Haimer, Manager Director en President van de Haimer Group, die verder toegevoegd, "Haimer Microset gereedschapvoorinstellingtechnologie is een perfecte aanvulling op onze bestaande portfolio van hoge precisie gereedschaphouders, krimp- en balanceer technologie, waardoor wij een totaal systeem aanbieder voor gereedschapsbeheer rond de machine zijn geworden.“

HAIMER tekent een samenwerkingsovereenkomst met DMG MORI, HAIMER wordt DMG MORI‘s  Premium Partner en koopt Microset GmbH
B02_HAIMER_DMG MORI_Microset
Haimer Microset gereedschapvoorinstellingtechnologie een perfecte aanvulling op onze bestaande portfolio van hoge precisie gereedschaphouders, krimp- en balanceer technologie, waardoor wij een totaal systeemaanbieder voor gereedschapsbeheer rond de machine tool zijn geworden.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers